CCC deschide două magazine noi în luna noiembrie, la Zalău și Sibiu

CCC Zalău s-a deschis în centrul comercial Zalău Value Centre, urmând ca în 14 noiembrie, să deschidă încă un magazin în Sibiu, în cadrul noului centru comercial Promenada Sibiu. Astfel, rețeaua națională CCC ajunge în prezent la 67 de unități.

Centrul și vestul țării, unde am deschis și urmează să deschidem săptămâna aceasta noi unități, reprezintă pentru noi zone strategice de dezvoltare. Astfel, în Sibiu, spre exemplu, deschidem al doilea magazin, după ce anul trecut am inaugurat în Shopping City Sibiu cel mai mare magazin al nostru la nivel național, având o suprafață de peste 1200 mp. Până la finalul acestui an, vom ajunge la peste 70 de magazine CCC deschise în țară, consolidându-ne astfel poziția de principal jucător pe piața de retail din România”, declară Joanna Jozwiak, General Manager CCC.

Pentru a sărbători deschiderea, CCC oferă 20% discount la toate produsele, atât în magazinul din Zalău, cât și în cel din Promenada Sibiu.

Cine sunt polonezii de la CCC

CCC este lider pe piața de încălțăminte din Polonia și unul dintre cei mai mari producători din Europa. Brandul face parte din grupul CCC, fiind cel mai mare producător de încălţăminte din Polonia, care se bucură de succes și în alte 19 ţări europene (Austria, Bulgaria, Croația, Cehia, Elveția, Estonia, Germania, Israel, Kosovo, Letonia, Lituania, Moldova, România, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Ucraina, Ungaria), precum și Emiratele Arabe Unite, Oman, Qatar, Arabia Saudită.

Grupul CCC, care deține propria fabrică de pantofi din piele, operează la nivel european peste 1.000 de magazine într-un spațiu total de vânzare care depășește 600.000 m.p. și vinde aproape 50 de milioane de perechi de pantofi anual.

- Publicitate -

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...

Jocuri de cărți iubite de toți jucătorii

Cărțile de joc sunt sursa multor distracții, dar și competiții. De-a lungul timpului, oamenii au creat o sumedenie de...