CCC a lansat aplicația mobilă și în România

CCC a lansat în România și aplicația mobilă, după inaugurarea magazinului online disponibil la ccc.eu/ro de la mijlocul lunii martie 2020.

După lansările anterioare din Cehia, Slovacia, Ungaria și Austria, România este cea de-a cincea piață străină în care aplicația mobilă CCC este disponibilă.

Este o platformă digitală gratuită care poate fi descărcată din Google Play și App Store.

De la lansarea de săptămâna trecută și până acum aplicația a fost instalată de aproape 20.000 de utilizatori.

Aplicația CCC facilitează cumpărăturile online cu ajutorul funcționalităților moderne precum ‘Căutare Vizuală’ (căutarea produselor pe baza unei fotografii de produs) sau ‘Descoperă’ (like/dislike).

Clienții pot, de asemenea, să verifice disponibilitatea produselor în magazinele fizice sau să găsească magazinul cel mai apropiat din zonă. Utilizatorii au acces la ofertele promoționale online și din magazine.

Clubul CCC

În același timp, prin intermediul aplicației, utilizatorii se pot înscrie în Clubul CCC disponibil digital pe platforma CCC.

Cei care vor să devină membri ai Clubului CCC se pot înregistra în aplicație și pot utiliza versiunea mobilă a cardului de loialitate.

Membrii Clubului CCC beneficiază de oferte speciale și beneficii exclusive prin intermediul aplicației mobile: acces la promoții curente, posibilitatea folosirii cardului digital în magazinele staționare, editarea rapidă a datelor personale de utilizator.

Atunci când se înscriu în Club, în aplicația mobilă, utilizatorii primesc imediat un card digital dedicat cu număr unic și au acces la ultimele promoții, discounturi și beneficii.

- Publicitate -

Ultimele

Clariant închide fabrica de bioetanol din comuna Podari, județul Dolj

Gigantul elvețian Clariant a luat decizia de a-și opri producția de bioetanol sunliquid la Podari, județul Dolj și de...