CCC a încheiat 2018 cu 62 de magazine pe piața locală

CCC a încheiat anul 2018 cu un număr total de 62 magazine în România, performanță atinsă prin investiții în achiziționarea rețelei de magazine de-a lungul celor șase ani de prezență pe plan local, aducerea magazinelor la standardele de calitate ale grupului, cât și în extinderea numărului de unități. 

Pe termen mediu și lung, planurile CCC urmăresc extinderea continuă și rapidă, care va fi vizibilă în următorii 2-3 ani, în aceleași condiții de calitate, diversitate a produselor și concept de amenajare.”, afirmă Joanna Jozwiak, General Manager CCC România.

Unde s-au deschis magazine CCC

Din aprilie 2018, de când CCC este reprezentată direct pe piața din România au fost deschise șapte magazine noi în Focșani, Slatina, Roman, Baia Mare, Satu Mare, Făgăraș, Slobozia, un alt magazin existent a fost extins în Iași, iar alte două magazine au fost relocate în Galați și Sibiu.

Odată cu relocarea, magazinul CCC din Sibiu a devenit cel mai mare magazin al rețelei din România, cu o suprafață totală de peste 1.200 m2 și o gamă variată de peste 20.000 de produse.

„O direcție majoră de investiții a fost schimbarea conceptului magazinelor într-unul nou și modern, atât pentru noile deschideri, cât și pentru o bună parte din magazinele existente. În momentul de față designul magazinelor CCC se concentrează pe linii simple, culori neutre, finisări în tușe de gri cu elemente metalice de mobilier, aspect modern cu influențe industrial.”, spune Dan Firoiu, Technical & Investment Manager CCC România.

- Publicitate -

Ultimele

Piața investițiilor imobiliare s-a contractat cu 43%, până la un nivel de 181 milioane euro

Numărul proprietăților imobiliare tranzacționate în primul semestru a crescut cu 30% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, însă...