CBRE va administra clădirile de birouri ale NEPI Rockcastle București

Aviatorilor 8
Clădirea de birouri Aviatorilor 8, București

CBRE a fost mandatat de NEPI Rockcastle să asigure serviciile de administrare a proprietăților pentru cele trei clădiri de birouri pe care le deține în București: Floreasca Business Park, The Lakeview și Aviatorilor 8 (fostă Victoriei Office).

Suprafața totală închiriabilă a acestor proiecte este de 70.580 m2. Astfel, portofoliul local de administrare a proprietăților al CBRE atinge 770.000 m2, din care 410.000 m2 sunt birouri și 360.000 m2 reprezintă spații comerciale.

Acordul dintre cele doua companii este o premieră pe piața locală, fiind prima dată când NEPI Rockcastle își externalizează serviciile de administrare a proprietăților.

Cele trei proprietăți administrate de CBRE sunt proiecte importante pe piața imobiliară bucureșteană: Floreasca Business Park are 36.470 m2 și se află pe Calea Floreasca, The Lakeview are 25.907 m2 și este situat pe Bd. Barbu Văcărescu, iar Aviatorilor 8 ocupă 8.203 m2 și are o poziție cheie, în Piața Victoriei chiar lângă clădirea Guvernului României.

Portofoliul de clienți din clădirile de birouri deținute de NEPI Rockcastle include nume importante: de la General Electric și Huawei, până la Wipro, Fitbit, L’Oreal, Sandoz, Holcim, Goodyear, DHL și PricewaterhouseCoopers.

NEPI Rockcastle deține și administrează și 51 de proprietăți de spații comerciale (excluzând asocierile de tip joint-venture), cu un trafic de 307 milioane de vizite în 2018.