CBRE lansează servicii omnichannel pentru retaileri

CBRE lansează în România o gamă de servicii omnichannel pentru retailerii care vor o adaptare rapidă la noul context de piață prin extinderea spațiilor industriale.

Serviciile omichannel sunt prezente deja de trei ani în rețeaua globală CBRE, cel mai des fiind întâlnite în Statele Unite și Marea Britanie.

Decizia CBRE vine într-un moment cheie, trimestrul al patrulea având o importanță majoră în cuantumul vânzărilor anuale de retail online.

Perioada octombrie – decembrie generează peste 35% din vânzările totale de retail online, datorită campaniilor de Black Friday și de Crăciun, situație care se reflectă inclusiv într-o nevoie temporară mai mare pentru spații industriale.

Piața spațiilor industriale va depăși 5 milioane metri pătrați

Piața spațiilor industriale moderne din România urmează să depășească nivelul de 5 mil. mp până la finalul anului, arată datele CBRE.

Raportat la populația României, acest volum reprezintă un stoc industrial de 260 mp per mia de locuitori, sub nivelul din regiune (347 mp per mia de locuitori în Ungaria sau 510 mp per mia de locuitori în Polonia), cu potențial de creștere în continuare.

În ceea ce privește spațiile de retail, potrivit CBRE, stocul de retail modern era estimat la finalul trimestrului al treilea la 3,84 mil. mp de centre comerciale și parcuri de retail.

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Veniturile din mineritul Bitcoin, vârf de 107 milioane de dolari într-o zi

Veniturile zilnice din mineritul Bitcoin au atins un maxim istoric de 107,7 milioane de dolari în ziua înjumătățirii recompenselor,...

Principalii dezvoltatori imobiliari au început să-și consolideze portofoliile de terenuri

Principalii dezvoltatori imobiliari din România au început să-și consolideze portofoliile de terenuri, iar 2024 se anunță un an foarte...