Câți bani sunt dispuși românii să aloce pentru achiziția unui smartphone

31% dintre români sunt dispuși să aloce între 1000 și 1500 de lei pentru achiziția unui smartphone în perioada următoare, conform OPPO.

Aceștia iau în considerare alocarea unei sume între 1000 și 1500 de lei pentru această achiziție.

Mai mult de un sfert dintre respondenți sunt dispuși să plătească peste 2000 de lei pe un smartphone.

Printre cele mai importante caracteristici la care sunt atenți utilizatorii români (62%) în alegerea unui smartphone se află performanța camerei foto-video.

Autonomia bateriei și capabilitatea de încărcare rapidă a acesteia precum și memoria și capacitatea de stocare a dispozitivului sunt alte elemente importante.

De asemenea, 38% dintre utilizatorii români consideră brandul telefonului cel mai important factor diferențiator în achiziția telefoanelor din aceeași categorie de preț.

Imediat după aceasta vine raportul preț-calitate, luat în considerare de 36% dintre românii care au participat la studiu.

Urmează primirea unui cadou la achiziție, aspect de care țin cont peste 30% dintre cei intervievați.

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...