Câte tricouri trebuie să vândă cluburile de fotbal pentru a acoperi transferurile

Platforma TicketGum.com a analizat câte tricouri trebuie să vândă cluburile de fotbal pentru a acoperi suma de transfer a unora dintre cei mai importanți jucători.

Astfel, pe primul loc se află Manchester City care ar trebui să vândă aproximativ 1.176.471 de tricouri cu Jack Grealish pentru a recupera cele 100 de milioane lire sterline plătite pentru mijlocaș.

Urmează Manchester United care ar trebui să vândă aproximativ 913.071 tricouri cu Jadon Sancho pentru a recupera cele 73 de milioane lire sterline plătite pentru transferul de la Dortmund.

Romelu Lukaku (812.839) și Achraf Hakimi (675.000) sunt ceilalți jucători din top ale căror cluburi ar trebui să vândă mai mult de 600.000 de tricouri pentru a acoperi taxele de transfer.

Arsenal ar trebui să vândă 588.235 tricouri cu Ben White pentru a recupera cele 50 de milioane de lire sterline pe care le-au plătit pentru fundaș.

Mai mult, londonezii ar trebui să vândă și 282.352 tricouri cu Aaron Ramsdale pentru a recupera cele 24 de milioane de lire sterline pe care le-au plătit pentru portar.

Pentru analiză au fost folosite sumele de transfer anunțate în presa sportivă și prețurile pentru tricouri afișate în magazinele oficiale ale cluburilor.

- Publicitate -

Veniturile din mineritul Bitcoin, vârf de 107 milioane de dolari într-o zi

Veniturile zilnice din mineritul Bitcoin au atins un maxim istoric de 107,7 milioane de dolari în ziua înjumătățirii recompenselor,...

Principalii dezvoltatori imobiliari au început să-și consolideze portofoliile de terenuri

Principalii dezvoltatori imobiliari din România au început să-și consolideze portofoliile de terenuri, iar 2024 se anunță un an foarte...