Câte produse au vândut sellerii români din marketplace-ul eMAG în Ungaria și Bulgaria

Cei 5.000 de selleri români activi în programul cross-border eMAG Marketplace au exportat peste 5 milioane de produse în Ungaria și 3,3 milioane de produse în Bulgaria, în prima jumătate a acestui an.

Sellerii români care sunt activi cross-border vând preponderent produse din categoriile electro-IT, home & deco, produse DIY, consumabile, jucării, auto, fashion și sport.

Mai mult, la fel ca în România, peste 50% dintre produsele exportate de selleri în Ungaria sunt comandate cu livrare la lockere easybox.

Produsele listate de sellerii români în eMAG Ungaria și Bulgaria beneficiază de traducerea în cele două limbi, fără costuri suplimentare, dar și de conversia automată a prețurilor în monedele locale..

Prin FBE cross-border, eMAG se ocupă de toată logistica, de la recepție, depozitare, picking, împachetare, livrare, relații cu clienții sau retur.

MONEY BUZZ ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

CITEȘTE ȘI: eMAG testează un credit cu dobânda zero, pentru sellerii Marketplace

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...