Catalyst România II a finanțat SeedBlink cu 1,2 milioane euro

Catalyst România Fund II a realizat o investiție de 1,2 milioane euro ca lead-investor în runda serie A demarată de SeedBlink la finalul lunii mai.

SeedBlink, platforma de investiții în startup-uri de tehnologie cu cea mai mare creștere din Europa, a obținut deja, ca parte din seria A, suma de 1,1 milioane euro.

Restul finanțării au provenit de la Catalyst România Fund II și alți investitori instituționali. Tranzacția a fost asistată de firma de avocatură Stratulat Albulescu. 

De curând, în Board of Advisors s-au alăturat Ted Cominos Jr, avocat corporate din Chicago cu peste 20 de ani de experiență în M&A, cross border, private equity/ venture capital și Pekka Mäki, Managing Partner 3TS Capital Partners cu expertiză în venture capital și pasionat de viitorul investițiilor în Europa.

Cu o comunitate de 6.000 de investitori din 15 țări, SeedBlink a lansat 47 de campanii de finanțare în ultimele 19 luni.

Astfel, startup-uri tech, inclusiv propria platformă, au atras investiții totale de peste 21 milioane euro de la investitori individuali și fonduri VC (49% din suma prin equity crowdfunding).

- Publicitate -

Ultimele

Piața investițiilor imobiliare s-a contractat cu 43%, până la un nivel de 181 milioane euro

Numărul proprietăților imobiliare tranzacționate în primul semestru a crescut cu 30% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, însă...