Cat te costa asigurarea completa a casei

Portalul www.asiguratorii.ro, administrat de Pintilie Broker de Asigurare (PBA),  a lansat, în parteneriat cu www.1001case.ro, serviciul, „Cât te costă asigurarea completă a casei tale?”, prin care oferă clienţilor posibilitatea calculării şi comparării ofertelor de asigurare a locuinţei.

Astfel, oricine doreşte să-şi completeze poliţa de asigurare obligatorie a locuinţei (PAD), poate afla prin noua aplicaţie, accesibila pe www.1001case.ro, care este preţul exact pentru a-şi asigura propria locuinţă la valoarea reala, de piaţă a acesteia. Potrivit Legii Asigurării Obligatorii a Locuinţelor (AOL) intrată în vigoare la 15 iulie 2010, poliţele de asigurare obligatorie a locuinţei nu pot acoperi decât sume asigurate în limita a 10.000 sau 20.000 de euro, în funcţie de materialul din care casa este construită.

“Am văzut cu toţii efectele dezastruoase ale indundaţiilor din vara acestui an, de aceea ne dorim ca tot mai mulţi români să înţeleaga importanţa asigurării locuinţei la valoarea reală a acesteia, în vederea completarii poliţelor de asigurare obligatorie. Scopul serviciului„Cât te costă asigurarea completă a casei tale?” este ca oamenii sa aleagă în cunoştinţă de cauză cea mai bună ofertă de asigurare a locuinţei existentă pe piaţă”, a declarat Alexandru Pintilie, administrator delegat al Pintilie Broker de Asigurare.

Serviciul „Cât te costă asigurarea completă a casei tale?” oferă clienţilor posibilitatea să calculeze rapid prima la asigurarea facultativă a locuinţei şi să compare ofertele celor mai importanţi asiguratori prezenţi pe piaţa locală, parteneri ai Pintilie Broker de Asigurare.

Prin aplicaţia dezvoltată de cele două portaluri de specialitate, clientul nu mai este nevoit să se deplaseze la agentia unui asigurator. Prin accesarea noii aplicaţii orice persoana se poate asigura prin simpla completare a câtorva câmpuri cu informaţii despre locuinţa deţinută, iar polita va ajunge la asigurat cel tarziu a doua zi de la efectuarea comenzii. Pe lângă comoditate, clientul poate beneficia de alegerea celei mai avantajoase oferte din piaţă, în timp real.

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...