Cât costă o locuință ANL?

sursa foto: bistriteanul.ro
sursa foto: bistriteanul.ro

ANL a lansat procedura de cumpărare a locuințelor pentru tineri, destinate închirierii, prin programul „Prima Casă”.

De asemenea, locuințele pentru tineri pot fi achiziționate şi prin credite ipotecare obținute de la alte bănci. În ultima lună, Guvernul a adoptat măsuri care să faciliteze achiziția locuinței pe care o dețin chiriaşii din blocurile construite prin programul ANL „Locuinţe pentru tineri, destinate închirierii”, inclusiv prin facilitarea contractării de credite garantate de stat, prin programul „Prima Casă”.

Aceştia beneficiază, în anul 2013, de un plafon de garantare în valoare de 500.000.000 de lei pentru contractarea de credite prin acest program şi de o valoare de înlocuire de 326 de euro/mp.

Titularii contractelor de închiriere pot cumpăra locuința după primul an de chirie. În acest sens, ei trebuie să adreseze o cerere autorităților locale în administrarea cărora se află imobilele.

Tinerii chiriaşi pot obține informatii suplimentare privind achiziția locuinței de la sediile primăriilor pe a căror rază administrativă sunt construite, sau direct la ANL, la adresa de e-mail [email protected] sau la numerele de telefon 021/320.44.60 şi 0800 800 636 – TELVERDE (apel gratuit).

 

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...