Cât costă mobilarea locuinței? Planificatorul Mobexpert face calculele

Mobexpert a creat un planificator de buget care îi va ajuta pe români să primească un răspuns concret la întrebările despre costurile de mobilare.

Planificatorul de buget este disponibil gratuit pe site-ul Mobexpert și este dedicat celor care au în plan un proiect de amenajare sau reamenajare a casei.

În plus, le spune la ce fel de costuri să se aștepte și va oferi un plan de mobilier cu prețuri concrete raportate la piața de mobilier autohtonă.

Planurile încep de la mobilarea de la zero a primului apartament, până la mutatul într-o casă mai mare sau pentru cei care vor să facă doar mici schimbări în ton cu ultimele tendințe.

Cum funcționează planificatorul Mobexpert

Primul pas este alegerea camerei care urmează să fie (re)mobilată, cum ar fi dormitorul, livingul, bucătăria, baia, holul, balconul / terasa sau camera copiilor.

Pentru fiecare cameră, planificatorul va genera o listă cu piese de mobilier recomandate pentru acea cameră.

Următorul pas este alegerea tipului de buget în care piesele trebuie să se încadreze – mai exact pot alege dintre Economic, Mediu și Premium.

La final, planificatorul afișează un buget total, iar utilizatorii au opțiunea de a primi pe mail rezultatul sau pot vedea o selecție de produse Mobexpert care se încadrează în criteriile alese.

- Publicitate -

Ultimele

Piața jucăriilor din România, nivel record de peste 1,7 miliarde lei în 2022

Cifra de afaceri a pieței de jucării din România (producție & comerț) a crescut cu 14% față de 2020...