All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

miercuri | 2 decembrie | 2020
-1.1 C
București

Casta.ro a primit o investitie de 500.000 euro din partea Neogen

Casta.ro vine cu o noua abordare asupra intermedierii tranzactiilor imobiliar, adresata proprietarilor care sunt reticenti in a colabora cu agentiile imobiliare traditionale.

Primul lucru inovativ pe care il aduce Casta pe piata este chiar pretul. Astfel, ei au inlocuit comisionul procentual din valoarea imobilului cu un onorariu initial de 100 euro, la care se adauga un onorariu de succes in momentul in care imobilul este vandut.

Pentru onorariul initial, Casta ofera vanzatorilor de imobile o gama completa de servicii: vizita unui expert imobiliar, evaluarea proprietatii, poze profesioniste, postarea anuntului de vanzare pe portaluri imobiliare, precum si asistenta la negocieri si finalizarea tranzactiei.

- PUBLICITATE -

Casta.ro isi propune sa construiasca un brand cu prezenta si vizibilitate la nivel national, ceea ce va aduce mai multi clienti expertilor imobiliari care sunt parteneri Casta.

Grupul Neogen a construit sau a investit in cateva dintre cele mai de succes platforme din Romania: BestJobs, Clever Taxi (vanduta la Daimler) sau Vivre Deco.

- PUBLICITATE -