Casta achiziționează Magazinul de Case și se extinde în alte cinci orașe

Platforma imobiliară Casta preia site-ul de anunțuri imobiliare gratuite Magazinul de Case. Astfel, se extinde în Cluj Napoca, Timișoara, Brașov, Iași și Arad.

Prin integrarea cu Magazinul de Case, Casta completează serviciul InstaBuy prin care proprietarii de apartamente au o soluție rapidă de a-și vinde imobilul într-un timp record.

Peste 3.000 de proprietari de apartamente din București și-au scos până acum la vânzare imobilul prin serviciul InstaBuy, prin care Casta cumpără apartamente cu plata imediată.

Strict tehnic, în termen de 3 zile de la solicitarea vânzătorului, în condițiile în care anunțul este complet, Casta trimite oferta de achiziție.

Evaluarea se face intern, remote, cu ajutorul unui sistem integrat de evaluare a proprietăților care analizează atât aspecte care țin de apartamentul evaluat, cât și de condițiile de piață și ofertele similare.

Vânzarea efectivă se poate face, în condiții normale, în 3 zile de la obținerea acordului juridic.

Până acum, pentru ofertele analizate, timpul efectiv de la ofertare până la încasarea prețului de către client a fost de 10 zile.

Serviciul iList dezvoltat de Magazinul de Case, prin care promovează anunțurile de vânzare și susține profesionisții din imobiliare să contribuie la procesul de vânzare, va fi păstrat.

Practic, vânzătorii de imobile postează anunțul lor în platformă, iar agenții imobiliari confirmați de Casta preiau anuntul și contactează vânzătorul atunci când găsesc un posibil cumpărător.

În același timp, pentru cei care caută să cumpere un apartament, profesioniștii Casta se ocupă să selecteze și să trimită oferte specifice fiecărei căutări în parte.

- Publicitate -

LPP a deschis al doilea depozit din România, dedicat vânzărilor online

Unitatea de 40.000 mp din România este al doilea centru de fulfillment gestionat de grupul polonez LPP în țara...

Al doilea Annabella Retail Park se deschide pe 1 august, la Râmnicu Vâlcea

Al doilea strip-mall Annabella Retail Park se va deschide pe 1 august la Râmnicu Vâlcea. Acesta are o suprafață...