Casta a investit 3,3 milioane euro în achiziția de apartamente în București

Casta a ofertat apartamente în valoare de 70 milioane euro în 2021 și a investit peste 3,3 milioane euro în apartamentele pentru care proprietarii au acceptat oferta.

Platforma imobiliară Casta cumpără apartamente de la proprietari, cu plata cash. Valoarea medie a fost de aproximativ 66.000 euro pentru un apartament.

65% dintre cererile celor peste 4.000 de proprietari de apartamente din București care au solicitat anul acesta vânzarea imobilului prin InstaBuy au fost validate.

Dintre aceștia, peste 25% au primit oferte ferme pentru achiziția lor directă de către Casta.

Practic, prin InstaBuy, proprietarii își pot vinde imobilul într-un timp record, de 10 zile, pe baza unei evaluări corecte în raport cu ofertele existente în piață.

Pentru a beneficia de soluția InstaBuy, proprietarii trebuie să solicite o ofertă pe platformă, oferind, responsabil, toate detaliile apartamentului.

Apoi, în maxim o zi și jumătate, zile primesc o ofertă fermă, cu plata cash, pentru imobil și au garanția că pot încheia tranzacția într-un timp foarte scurt.

Ulterior, proprietarii pot decide în termen de 10 zile de la primire ofertei dacă acceptă sau nu oferta de cumpărare Casta.

Ce proprietăți au fost ofertate și achiziționate prin platformă

Aproape 60% dintre solicitările analizate și validate în 2021 de către Casta prin serviciul InstaBuy au fost pentru apartamente din Sectoarele 2, 3 și 6.

Cele mai multe dintre proprietățile ofertate sunt apartamente cu două camere (46%), apartamente cu trei camere (32%), garsoniere (13%) și apartamente cu patru camere (9%).

- Publicitate -

Ultimele

Românii plătesc cel mai puțin pentru mâncarea tradițională de sărbători

Gospodăriile românești vor plăti mai puțin de 18 euro pentru mâncarea tradițională de Crăciun, cel mai mic cost dintre...