Cassa vrea să obțină 200.000 euro prin listarea pe SeedBlink

Cassa, un software care elimină munca manuală a contabililor, vizează să obțină 200.000 de euro prin listarea pe SeedBlink. Listarea va avea loc mâine, 6 octombrie, la ora 10.00.

Cassa este o aplicație de tip Software as a Service care ordonează f fluxul de documente și simplifică comunicarea dintre contabili și antreprenori.

Aplicația a fost lansată în iunie anul acesta de către Cornel Fugaru (34 de ani) și Daniel Teodoroiu (32 de ani).

Digitalizarea și implicit eliminarea muncii manuale a contabililor se bazează pe o tehnologie de recunoaştere optică a caracterelor (OCR) care permite transformarea documentelor scanate, fotografii, PDF-uri în documente editabile.

De exemplu, sistemul OCR le dă contabililor posibilitatea să exporte în propriile softuri de contabilitate facturile emise de aplicație sau pe cele primite prin intermediul acesteia.

În ceea ce privește comunicarea contabili- companii, mesajele dintre cele două parți se desfășoară sub forma unui feed similar celui de Facebook. Astfel, utilizatorii pot să comenteze, să dea like, share sau să descarce documentele.

Aplicația are în prezent 500 de utilizatori – firme de contabilitate și clienții acestora. Platforma se adresează contabililor, dar aceștia au posibilitatea să devină reselleri pentru propriii clienți de contabilitate.

Vor să ajungă la 2.000 de clienți în acest an

Până la finalul acestui an compania mizează pe 2.000 de clienți, iar la sfârșitul anului viitor, 15.000 de utilizatori.

Unul dintre factorii care au condus la o adopție rapidă a serviciilor Cassa este pandemia de coronavirus.

Conducerea Cassa estimează venituri de 500.000 de euro pentru 2021 în cazul în care va reuși să obțină cei 200.000 de euro prin campania din platforma SeedBlink.

De asemenea, co-fondatorii estimează ca în 2024 să ajungă la o cifră de afaceri de 7,6 milioane de euro (suma include doar România, nu și veniturile din străinătate).

- Publicitate -

InstaSun, invenția 100% românească evaluată la 4 milioane de euro

Lansat pe piața locală în 2023, InstaSun este un dispozitiv care aplică automat și uniform ulei de protecție solară...

Comenzile de aparate de aer condiționat au crescut de peste două ori anul acesta

În prima jumătate a acestui an, comenzile de aparate de aer condiționat au crescut de peste două ori față...