All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

marți | 20 octombrie | 2020

Cassa intră în acceleratorul KPMG Startup Grow Pad

Cassa, o soluție online în cloud, disponibilă în versiunea desktop și mobile, digitalizează comunicarea dintre contabil și antreprenor printr-un feed propriu fiecărei companii.

Cassa simplifică și economisește timpul antreprenorilor prin digitalizarea fluxului de documente și eficientizarea comunicării dintre contabil și antreprenor, automatizând procesul de lucru.

În programul KPMG Startup Grow Pad, Cassa va avea acces la mentori cu experiență, care pot ajuta în planificarea strategiei de dezvoltare a proiectului și pot oferi asistență în a identifica potențiali clienți și soluții care pot fi integrate in aplicație.

Cornel Fugaru, Co-Founder și CEO Cassa spune „Programul KPMG Startup Grow Pad ne aduce un know-how profund al mediului de afaceri global și local”.

- PUBLICITATE -

Programul KPMG Startup Grow Pad se adresează startup-urilor cu focus pe automatizarea proceselor, asistența robotizată, analiza augmentată, securitatea cibernetică, aplicații inteligente și analitice (date), în industriile în care KPMG are expertiză și clienți, precum IT, telecom, servicii financiare, imobiliare, servicii B2B profesionale, piețe de comerț pentru consumatori, servicii juridice, de conformitate și de reglementare.

- PUBLICITATE -