Casa Rusu a inaugurat un super store în București

Casa Rusu a inaugurat cel de-al 18-lea magazin propriu în urma unei investiții de 1,5 milioane de euro. Acesta este situat în cadrul Centrului Comercial Vitantis Shopping Center din București și are o suprafață de 6.000 de metri pătrați.

„Noul magazin Casa Rusu va fi deschis publicului începând cu data de 7 iulie și prezintă un concept nou, fiind primul Super Store din rețeaua noastră și, în același timp, cea mai mare locație. De asemenea, noul concept cuprinde o zonă vastă dedicată produselor pentru amenajarea casei, cât și decorațiuni și obiecte de uz casnic din gama proprie Cassima”, a declarat Cristian Rusu, proprietar al grupului Rus Savitar – Casa Rusu.

Potrivit afirmațiilor sale, Casa Rusu Vitantis a fost inaugurat, pentru prima dată, în anul 2010 pe o suprafață de 3.000 de metri pătrați, pentru ca în februarie 2016 să fie închis pentru reamenajare și extindere. Odată cu finalizarea acestui proces, noul magazin se întinde pe o suprafață de 6.000 de metri pătrați, 2.000 de metri pătrați fiind alocați produselor de amenajare și decorare a locuinței.

„Investiția pentru extinderea și reamenajarea noului magazin s-a ridicat la 1,5 milioane de euro și estimăm că cifra de afaceri a Casa Rusu Vitantis va fi de 3 milioane de euro, până la finele anului în curs”, a mai spus Cristian Rusu.

Acesta a subliniat că noul magazin a creat 50 de noi locuri de muncă, fiind cea de-a 30-a locație din rețeaua Casa Rusu și a 18-a proprie, restul de 12 fiind francize.

- publicitate -