Casa Rusu a inaugurat un super store în București

Casa Rusu a inaugurat cel de-al 18-lea magazin propriu în urma unei investiții de 1,5 milioane de euro. Acesta este situat în cadrul Centrului Comercial Vitantis Shopping Center din București și are o suprafață de 6.000 de metri pătrați.

„Noul magazin Casa Rusu va fi deschis publicului începând cu data de 7 iulie și prezintă un concept nou, fiind primul Super Store din rețeaua noastră și, în același timp, cea mai mare locație. De asemenea, noul concept cuprinde o zonă vastă dedicată produselor pentru amenajarea casei, cât și decorațiuni și obiecte de uz casnic din gama proprie Cassima”, a declarat Cristian Rusu, proprietar al grupului Rus Savitar – Casa Rusu.

Potrivit afirmațiilor sale, Casa Rusu Vitantis a fost inaugurat, pentru prima dată, în anul 2010 pe o suprafață de 3.000 de metri pătrați, pentru ca în februarie 2016 să fie închis pentru reamenajare și extindere. Odată cu finalizarea acestui proces, noul magazin se întinde pe o suprafață de 6.000 de metri pătrați, 2.000 de metri pătrați fiind alocați produselor de amenajare și decorare a locuinței.

„Investiția pentru extinderea și reamenajarea noului magazin s-a ridicat la 1,5 milioane de euro și estimăm că cifra de afaceri a Casa Rusu Vitantis va fi de 3 milioane de euro, până la finele anului în curs”, a mai spus Cristian Rusu.

Acesta a subliniat că noul magazin a creat 50 de noi locuri de muncă, fiind cea de-a 30-a locație din rețeaua Casa Rusu și a 18-a proprie, restul de 12 fiind francize.

- Publicitate -

Sciccheria, Steam, Velocita și French Revolution sunt chiriași în clădirea Arghezi 4

Restaurantul cu specific italian Sciccheria, lanțul de cafenele Steam, gelateria artizanală Velocita și cofetăria French Revolution, toate business-uri locale,...

Platforma de licitații Direktcar.ro permite vizionarea mașinilor online, în timp real

Prin Direktcar.ro mașinile sunt vândute direct de proprietari, iar cumpărătorii le pot viziona de la distanță. Licitațiile durează cel...