Casa Rusu deschide un nou magazin în Carrefour Colentina

Casa Rusu va inaugura săptămâna viitoare, în data de 6 martie, cel de-al patrulea magazin din București, sub un nou concept. Situată în centrul comercial Carrefour Colentina.

“Noul nostru magazin va ocupa o suprafață de 2.500 de metri pătrați și va avea un concept diferit față de celelalte 27 de locații pe care le deținem în toată țara. Astfel, magazinul din zona Colentina va dispune, pe lângă o gamă largă de mobilier, și de o suprafață generoasă ce va pune la dispoziția clienților obiecte de decorațiuni și uz casnic”, a declarat Cristian Rusu, proprietar al companiei.

Potrivit afirmațiilor sale, locația ce urmează a fi inaugurată va dispune de 30 de ambiente diferite, conform tendințelor actuale, cu mobilă Casa Rusu, și de noua colecție de decorațiuni Cassima – obiecte decorative, tablouri, flori ornamentale, veselă, tacâmuri și articole pentru bucătărie.

Acesta a subliniat, de asemenea, că investiția în noul magazin face parte dintr-un amplu plan de extindere al companiei pentru anul în curs.

- Publicitate -

4 din 5 români au returnat cel puțin o dată ambalajele reciclabile SGR

Potrivit unui studiu Kantar, 4 din 5 români intervievați au returnat cel puțin o dată ambalaje SGR, reprezentând o...

Peste 75% din faza a doua a ansamblului Nusco City a fost vândută

Nusco City, cel mai mare proiect de regenerare urbană din Nordul Capitalei, a ajuns cu vânzările fazei a doua...