Casa Noastră investește peste 20 milioane euro într-o nouă fabrică lângă Craiova

Casa Noastră, producătorul ușilor și ferestrelor QFort investește peste 20 milioane euro într-o nouă fabrică lângă Craiova, în comuna Pielești, județul Dolj.

Noua unitate de producție face parte dintr-un plan de investiții mai amplu, ce vizează extinderea activității pe segmentul profilelor din aluminiu, Pentru acest proiect, realizat de REI Group, Casa Noastră a apelat la un ajutor de stat destinat investițiilor.

Acordul de finanțare pentru ajutorul de stat a fost obținut la începutul anului 2020, iar în ultimii doi ani s-au realizat investițiile în dezvoltarea halei și achiziția echipamentelor, fabrica urmând să își înceapă activitatea completă în cursul anului viitor.

Situată în localitatea Pielești din județul Dolj, la 6 km de municipiul Craiova, noua unitate de producție, specializată în fabricarea de tâmplărie din aluminiu, va genera peste 200 noi locuri de muncă.

Potrivit datelor Neomar Consulting, piața de tâmplărie termoizolantă s-a ridicat la peste 900 milioane euro în 2021, fiind într-un trend continuu de creștere, 80% din vânzări reprezentând profilele PVC, în timp ce 20% – tâmplărie de aluminiu.

CITEȘTE ȘI: Parc industrial de 60.000 mp la Craiova. Investiție de 35 milioane euro

- Publicitate -

O bună parte din români folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal

Un procent de 40% dintre românii din mediul urban folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal, iar 28% la...

Dimitrie Pompeiu, zona de birouri cea mai căutată în primul trimestru din 2024

După primele 3 luni ale anului curent sectorul de birouri din București înregistrează o creștere în cea ce privește...