Casa Carina – un nou tip de casă în Good Residence

Complexul rezidenţial din zona Corbeanca – Balotesti, Good Residence, are un membru nou: modelul de casă Carina.

Casele Carina au 4 camere, 110 mp, 2 băi şi o suprafaţă de teren foarte generoasă, de 650 mp. Locuinţele beneficiază de finisaje, dotări şi utilităţi complete: uşi de intrare din PVC, uşi de interior celulare, tâmplărie ferestre din PVC, parchet, gresie, vopsea lavabilă, faianţă, centrale proprii, calorifere, apă curentă, canalizare şi curent trifazic.

Casele Carina se află în cartierul Terra, împreună cu locuinţele Ceres, alt model nou de case din ansamblul rezidenţial Good Residence. Preţul caselor Carina este de 99.900 euro.

Robert Sîrbu, Project Manager Good Residence este foarte încrezător că locuinţele Carina vor avea acelaşi succes pe care l-au avut toate tipurile de case din ansamblu: “Avem deja 6 rezervări pentru casele din cartierul Terra – Good Residence, deşi încă nu am început promovarea. Locuinţele Carina sunt case tradiţionale româneşti, pe parter. În prima etapă, vom construi 60 de case, care au termen de finalizare luna octombrie 2015. Vizăm familiile tinere, dar și persoanele care doresc să locuiască în comuniune cu natura, într-o zonă verde, departe de agitația și poluarea orașului”.

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...