All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

-PUBLICITATE-

Cartierul rezidențial Greenfield va avea o școală și grădiniță de stat

Primăria Sectorului 1 își propune extinderea rețelei publice de unități de învățământ prin înființarea Școlii Regale și construirea unei școli și a unei grădinițe noi în cartierul Greenfield.

Școala Regală va fi amenajată în imobilul situat pe Bulevardul Poligrafiei nr. 4 unde, până de curând, a funcționat Administrația Unităților de Învățământ Preuniversitar și a Unităților Sanitare Publice.

Imobilul are o suprafaţă construită la sol de 1.737 mp.

Centru educațional în Greenfield

Centrul educațional din Greenfiled va cuprinde o școală, grădiniță, sală de sport, bibliotecă, ateliere de arte/muzică, alei pietonale, spații verzi, spații de joacă, locuri de parcare.

Construcțiile care fac obiectul proiectului se vor ridica pe un teren donat de dezvoltatorul Greenfield, compania Impact Developer & Contractor. Suprafața terenului este de 9620 mp.

Suprafața construită desfășurată totală a viitorului centru educațional va fi de 7558 mp din care suprafața utilă totală va fi de 6756,31 mp.

Clădirea grădiniței va avea un regim de înălțime de P+1, o suprafață construită desfășurată de 2548,47 mp, din care o suprafață utilă totală de 2297, 24 mp.

Viitoarea grădiniță a fost prevăzută cu 15 grupe cu un număr de 150 de preșcolari.

Școala va avea un regim de înălțime de P+2E+Eth, o suprafață construită desfășurată de 5009,53mp, din care o suprafață utilă de 4459,07 mp.

Aceasta va avea două corpuri. Corpul 1 va fi destinat activităților curente de învățământ: săli de clasă, laboratoare și spații administrative, iar în Corpul 2 vor funcționa o sală de sport, o bibliotecă  și ateliere de arte/muzică.

Viitoarea școală va avea 13 săli de clasă, unde își vor desfășura cursurile 390 de elevi, precum și 10 cabinete și laboratoare.

- PUBLICITATE -

TREBUIE SĂ CITEȘTI