Carrefour va deschide un magazin în fostul MiniMax Slatina Steaua

Carrefour a închiriat spațiul în care a funcționat cel de-al doilea magazin MiniMax din Slatina, situat în cartierul Steaua, pe strada Văilor, nr. 10.

Magazinul are o suprafață construită de 1.445 mp și dispune de 55 locuri de parcare.

Carrefour mai operează în Slatina un Market, în complexul comercial Winmarkt Oltul și două magazine Billa, cel din Aleea Muncii funcționând tot în locul unui fost supermarket MiniMax.

Cartierul Steaua are gradul cel mai mare de acoperire cu spații moderne de retail, aici fiind deschise un supermarket Lidl, un hipermarket Kaufland și o galerie comercială a cehilor de la Intercora.

În Slatina funcționează 12 magazine ale unor retaileri internaționali: 3 Profi, 2 Kaufland, 2 Billa, 2 Lidl, 1 Penny Market, 1 Carrefour Market, 1 Supeco.

Shunxin Magic Slatina

Shunxin Magic, se mută în strada Ecaterina Teodoroiu

Magazinul universal Shunxin Magic, care oferă spre vânzare articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru casă, importate din China și care a fost chiriașul anterior al spațiului respectiv se va reloca în str. Ecaterina Teodoroiu, nr. 27 (fosta vulcanizare Marmichero).

- Publicitate -

România va depăși 4,5 milioane mp spații de retail modern la final de 2024

În 2024, stocul de spații de retail modern va depăși 4,5 milioane de metri pătrați, cu mai mult de...

Platforma Hedepy a încheiat 2023 cu o investiție de 3,9 milioane de euro

Platforma de psihoterapie online care reunește sute de terapeuți din întreaga lume Hedepy, a finalizat la sfârșitul anului trecut...