Carrefour va deschide un hipermarket la Galați

.
.

Carrefour va deschide un hipermarket în incinta centrului comercial Shopping City Galați, dezvoltat de NEPI, pe bulevardul George Coșbuc nr. 251.

 

În cursul lunii iunie 2013, cele două companii au agreat termenii comerciali privind prezenţa unui hipermarket Carrefour în suprafaţă totală de 9.600 mp în cel mai nou centru comercial al orașului Galați, a cărui inaugurare este prevazută de către dezvoltator pentru trimestrul IV 2013.

 

Shopping City Galați va fi ridicat respectând exigențele dezvoltării durabile, pe un teren în suprafaţă de aproximativ 12 hectare şi va include, pe lângă hipermarket-ul Carrefour, și un ,,shopping mall’’  de aproximativ 20.000 mp cu retaileri naționali și internaționali, precum și o zonă de divertisment şi un food court. Clienţii noului centru comercial vor avea la dispoziţie peste 1.400 locuri de parcare gratuite, cu acces din bulevardele adiacente.

 

”Prin prezenţa hipermarket-ului Carrefour în Galați – retailerul alimentar preferat al românilor  – dorim să venim mai aproape de clienţii noştri prin anticiparea dorințelor acestora, oferindu-le produse la prețuri imbatabile, pentru o calitate mai bună a vieții în fiecare zi. Centrul comercial Galați Shopping City, dezvoltat de NEPI în strânsă colaborare cu Carrefour România, va ajuta la dezvoltarea economică a zonei orașului Galați, prin crearea unui număr considerabil de locuri de muncă. Ne bucurăm să continuăm în acest fel parteneriatul început cu NEPI în anul 2011, prin redezvoltarea centrului comercial Ploieşti Shopping City.”, a declarat Anca Damour, directorul Carrefour Property România.

- Publicitate -

Burger King continuă expansiunea pe plan local cu un restaurant la Târgu Mureș

Burger King își continuă planul de expansiune în România și deschide un nou restaurant în Shopping City Târgu Mureș....

Lidl a ajuns la afaceri de 22,4 miliarde lei și un profit de circa un miliard de lei

Lidl a încheiat anul calendaristic 2023 cu o cifră de afaceri consolidată de 22,4 miliarde de lei net, un...