Carrefour va deschide un nou hipermarket in Bucuresti

sursa foto: romanialibera.ro

Carrefour România a anunţat securizarea unei noi locaţii de hipermarket în Bucuresti, în centrul comercial dezvoltat de NEPI pe platforma fostei uzine Vulcan.

 

În cursul lunii octombrie, cele două companii au agreat termenii comerciali privind prezenţa unui hipermarket Carrefour în suprafaţă totală de 9.700 mp în cel mai nou centru comercial al Bucureştiului, a cărui inaugurare este prevazută de către dezvoltator pentru trimestrul III 2013.

 

Acest centru comercial va fi dezvoltat pe un teren în suprafaţă de aproximativ 8 hectare aparţinând fostei uzine Vulcan şi va include pe lângă hipermarket-ul Carrefour, o galerie comercială de aproximativ 3.000 mp, un ,,strip mall’’ cu câteva unităţi comerciale de dimensiuni mari tip ancoră, construite pe o suprafaţă suplimentară de aproximativ 15.000 mp  şi un restaurant de tip ,,drive in’’ cu o suprafaţă de aproximativ 500 mp.

 

Clienţii noului centru comercial vor avea la dispoziţie aproximativ 1.000 locuri de parcare. Dezvoltarea proiectului va incepe imediat ce autorizaţiile finale vor fi aprobate de către autorităţile competente.

 

”Prin prezenţa hypermarket-ului Carrefour – retailerul alimentar preferat al românilor,  în acest nou centru comercial ce va fi dezvoltat în Bucureşti ne dorim să venim mai aproape de clienţii noştri şi în întâmpinarea nevoilor acestora. Acest centru comercial va beneficia de o locaţie uşor accesibilă atât din bulevardul Mihail Sebastian cât şi din Şoseaua Progresului şi de un mix comercial atractiv astfel încât să oferim o experienţă de cumpărături cât mai placută clienţilor noştri. Ne bucurăm să continuăm în acest fel parteneriatul început cu NEPI în anul 2011 prin redezvoltarea centrului comercial de la Ploieşti.”, a declarat Francois Melchior de Polignac, directorul general Carrefour România.

 

“Cu sprijinul şi cooperarea autorităţilor ne dorim ca in trimestrul III 2013 să putem oferi publicului Bucureştean o nouă zonă comercială complexă aproape de casă, care in acelasi timp va revigora o zona importanta din sud-vestul Capitalei. In Decembrie 2011 am initiat cu Carrefour un parteneriat pe termen lung prin redezvoltarea zonei comerciale de la Ploiesti si  avem incredere ca si acest proiect va fi unul de succes.“ a afirmat Tiberiu Smaranda, development executive, NEPI.   

- Publicitate -

Aproape două treimi dintre români au făcut economii în ultimele 12 luni

Românii încearcă să se pregătească pentru situațiile neprevăzute făcând economii. Astfel, peste 64% dintre respondenții români ai unui sondaj...

Ungurii de la KÉSZ au autorizație de construire pentru ansamblul Corallis Apartments

KÉSZ a obținut autorizația de construire pentru proiectul rezidențial Corallis Apartments, situat pe malul Lacului Grivița, în zona Petrom...