Carrefour s-a alaturat actiunilor umanitare in sprijinul sinistratilor

.

Carrefour alaturi de Realitatea TV, ProTV, Crucea Rosie, Primaria Muncipiului Bucuresti, EuropaFM si fundatia World Vision Romania a donat alimente, conserve, produse neperisabile, paturi si produse de curatenie oamenilor care au fost afectati de conditiile meteo nefavorabile.

Carrefour s-a alaturat campaniei initiata de postul de televiziune Realitatea TV, „In Realitate esti mai bun” si a creat in magazinul Carrefour din Baneasa un loc special amenajat pentru donatii.

Prin intermediul celor de la ProTV, Carrefour a trimis paine, apa si mancare in judetul Buzau, in Glodeanu Silistea, oamenilor care de cateva zile nu au mai reusit sa iasa din casa din cauza zapezii si a ninsorii.

Proiectului “Banca de Alimente”, al Crucii Rosii Romane, initiat impreuna cu Carrefour Romania doneaza toate alimentele colectate in acesta perioada persoanelor sinistrate. Toti clientii Carrefour care au vazut in media situatia oamenilor izolati de cateva zile si au ramas impresionati de situatia lor sunt invitati sa doneze alimente pentru ca acestea sa ajunga cat mai curand posibil la cei care au nevoie.

Aproximativ trei tone de alimente au fost duse in zonele afectate ale judetelor Buzau si Ialomita. Un elicopter al Administratiei si Internelor au aprovizionat comunele Mirosesti si Cacova din Judetul Ialomita cu peste 1400 de kg de alimente printre care se numara ulei, malai, paste fainoase, conserve si paine, iar un alt transport de aproximativ 1500 de kg de alimente au fost distribuite in judetul Buzau in localitatile Boldu si Cochirleanca, cu ajutorul unui elicopter de la Ministerul Apararii Nationale.

La apelul Primariei Muncipiului Bucuresti Carrefour a fost alaturi si de cei care au ajutat la dezapezirea oamenilor blocati in propriile case printr-o donatie de 24.000 de plicuri de ceai, paturi si produse de curatenie.

Carrefour a donat alimente si produse neperisabile si celor de la EuropaFM pentru a ajuta sinistratii din Chiliile. Cei care vor sa vina in sprijinul sinistratilor, cu apa, conserve sau alimente neperisabile, le pot aduce in continuare la sediul EuropaFM din Bucuresti, strada Horia Macelariu, numerele 36-38. Ajutoarele pleaca in fiecare zi spre alta comunitate care are de suferit din cauza zapezilor abundente.

Alaturi de fundatia World Vision Romania Carrefour s-a raliat acestei actiuni umanitare iar donatiile au ajuns in 13 februarie in localitatile ialomitene Jilavele, satul Slatioarele si Maia, la 70 de familii afectate de iarna grea. Donatia Carrefour consta in 800 de litri de apa, 400 de conserve de fasole, cate 400 de kg de orez si malai si 40 de paturi.

Poti vedea ultimele informatii despre situatia sinistratilor cu un simplu search pe Google ……. sau pe Yahoo Romania.

- Publicitate -

Ultimele

Octombrie a fost cea mai bună lună din acest an pentru piața imobiliară din România

Octombrie a fost de departe cea mai bună lună din acest an pentru piața imobiliară din România din punctul...