Carrefour România şi Angst au deschis un nou magazin în franciză

.

Grupul Carrefour în România şi Angst au deschis pe 27 octombrie, cel de-al doilea magazin de proximitate sub sigla Carrefour Express, pe Calea 13 Septembrie, nr.107-109, bloc 105, sector 5, Bucureşti.

Parteneriatul între Carrefour România şi Angst a fost lansat în premieră în România, pe 13 octombrie anul curent şi reprezintă un nou pas în strategia multiformat a Grupului Carrefour : dezvoltarea pe formatul de proximitate.

Carrefour Express combină tradiţia şi calitatea Angst cu experienţa şi inovaţia Carrefour şi îndeplineşte în acelaşi timp dorinţa Carrefour de a fi mai aproape de clienţi, de a aduce produsele şi calitatea Carrefour în inima cartierelor.

Carrefour Express Angst 13 Septembrie este cel de-al doilea magazin de proximitate din portofoliul Carrefour, după primul magazin Carrefour Express, deschis pe 12 octombrie 2011 în Piaţa Domenii.

Date cheie:

– poziţionat chiar în cartierul 13 Septembrie, vizavi de hotel Marriott, la parterul blocului nr.105

– suprafaţa de vânzare : aproximativ 90 m.p.

– gama de produse include aproximativ 1.000 de produse dintre care produse Carrefour, preparate Angst, produse gourmet (incluzând mărcile premium, produsele bio, eco şi produsele dietetice) şi alte mărci naţionale.

– număr de case de marcat: 2

– număr de angajaţi : 10

– program magazin: Luni – Vineri: 8-22, Sambata – Duminica: 8-20.

Angst este furnizorul Carrefour de multă vreme şi are produse de foarte bună calitate, deja bine cunoscute în România iar în acelaşi timp are şi o reţea proprie de magazine. Angst este un brand recunoscut şi foarte apreciat de consumatori.

- Publicitate -

Trăiește în confort și eleganță aproape de munte. Descoperă apartamente exclusiviste și casele de lux integrate în peisajul montan

Cum te-ai simți dacă ai începe fiecare zi respirând aerul curat de munte de pe terasa locuinței tale? Acest...

Cum funcționează PENNY Iuliu Maniu, primul magazin autonom al rețelei

PENNY deschide în 29 mai, la București, primul magazin autonom, în care articolele sunt scanate automat, prin intermediul unui...