Carrefour prezintă produse bio la Indagra

.
.

Pentru al doilea an consecutiv, Carrefour România este prezent la târgul INDAGRA cu un stand dedicat Universului Bio Carrefour, în cadrul căruia producătorii români de produse organice sunt invitaţi să devină parteneri și furnizori ai lanțului de magazine.

Astfel, în perioada 29 octombrie – 2 noiembrie, vizitatorii salonului Ecoagricultura pot găsi la standul Carrefour atât produse bio de proveniență locală, cât și produse organice marcă proprie. Mai mult, Carrefour România este primul retailer care a listat produsele Asociației Bio România, magazinele sale oferind cea mai largă gamă de produse ale Asociației din România.

În cadrul INDAGRA 2014, Carrefour își continuă angajamentul de a prioritiza parteneriatele cu producătorii și fermierii români de produse precum fructele, legumele sau produsele tradiționale specifice fiecărei regiuni a României.

„Strategia Carrefour pe termen lung urmărește dezvoltarea economiei României prin susținerea producătorilor locali. Prin prezența noastră în cadrul salonului Ecoagricultura dorim să ne arătăm susținerea pentru producătorii bio locali și să întărim relațiile de colaborare cu aceștia. Mai mult însă, îi invităm pe români să descopere Universul Bio Carrefour ce cuprinde atât produse proaspete, fructe și legume, cât și produse de bază sau gata preparate. O viață mai bună începe cu o alimentație sănătoasă”, a declarat Jean Baptiste Dernoncourt, Director General Carrefour România.

- Publicitate -

5 to go deschide două locații în Aeroportul Internațional „Henri Coandă” Otopeni

Începând din această vară, 5 to go se află pe lista brandurilor prezente în incinta Aeroportului Internațional „Henri Coandă”,...

4 din 5 români au returnat cel puțin o dată ambalajele reciclabile SGR

Potrivit unui studiu Kantar, 4 din 5 români intervievați au returnat cel puțin o dată ambalaje SGR, reprezentând o...