Carrefour pregătește două deschideri pentru mâine

.
.

Carrefour anunţă deschiderea mâine, 21 noiembrie 2013, a celui de-al 25-lea hipermarket Carrefour din țară, în Galați și a unui nou supermarket, în Bacău.

Noul hipermarket, Carrefour Galați, se află pe bulevardul George Coșbuc nr. 251 și are o suprafaţă de vânzare de 7.500 m², fiind situat în cel mai nou centru comercial al orașului, Shopping City Galați, dezvoltat de către NEPI.

„Sărbătorim alături de gălățeni deschiderea primului hipermarket Carrefour din oraș și îi invităm să descopere surprizele pe care le-am pregătit special pentru ei, de la prețurile cele mai mici din zonă, la tombolă, activități pentru copii sau delicii pregătite de către patiserii noștri! Ne bucurăm, de asemenea, că prin această nouă deschidere putem fi un factor de dezvoltare economică pentru regiune, atât prin creșterea puterii de cumpărare a clienților noștri, dar și prin angajările realizate și parteneriatele pe care intenționăm să le încheiem cu producătorii locali.” a declarat Andreea Mihai, director marketing al Carrefour România.

Toți clienții Carrefour Galați pot participa la o super tombolă prin care, pentru orice cumparături efectuate în perioada 21 noiembrie – 11 decembrie 2013, primesc un talon de participare prin care intră în cursa pentru câștigarea marelui premiu – un autoturism Peugeot 301.

Date cheie despre hipermarketul Carrefour Galați:

Gama de articole: aproximativ 30.000
Locuri de parcare gratuite : 1.400
Locuri de muncă noi: 241

Centrul comercial Shopping City Galați este dezvoltat pe un teren în suprafaţă de aproximativ 12 hectare şi include, pe lângă hipermarket-ul Carrefour, o galerie comercială de aproximativ 18.000 mp, un ,,shopping mall’’ cu unităţi comerciale de dimensiuni mari tip ancoră şi un food court.

Un element de inovație la Carrefour Galați o reprezintă implementarea unor soluții moderne de refrigerare a produselor pentru a obține un impact minim asupra mediului. Față de instalațiile clasice, noul sistem reduce emisiile de dioxid de carbon cu peste 900 de tone pe an. Căldura generată de instalația de refrigerare este redirecționată către încălzirea spațiilor anexe magazinului, eliminând nevoia de a utiliza alte surse de energie.

De asemenea, noul hipermarket Carrefour Galați dispune de soluții de iluminare cu LED, care permit reducerea consumului de energie electrică cu 35%. Spațiile de depozitare sunt prevăzute cu sisteme de iluminare inteligente care favorizează, pe timpul zilei, utilizarea luminii naturale de afară în detrimentul lămpilor de iluminare.

Continuând abordarea ecologică a Carrefour Galați, clienții pot beneficia de mașina de reciclat deșeuri precum: baterii, becuri, electrocasnice mici, peturi și doze – detalii pe www.carrefour.ro.

Tot joi, 21 noiembrie, Grupul Carrefour deschide și cel de-al 5-lea supermarket al său din orașul Bacău, Market Mărășești, ridicând numărul total de magazine în acest format la 75.

Date cheie despre supermarket-ul Market Mărășești din Bacău:

1. Adresă: Strada Mărășești nr. 114, Bacău

2. Plaja orară de deschidere:

Luni – Sâmbătă: 08.00-22.00
Duminică: 08.00-20.00
4. Suprafața magazinului: 464 m²

6. Contact magazin:

Tel.: 0374.467.402
Fax: 0374.461.403

- Publicitate -

Trăiește în confort și eleganță aproape de munte. Descoperă apartamente exclusiviste și casele de lux integrate în peisajul montan

Cum te-ai simți dacă ai începe fiecare zi respirând aerul curat de munte de pe terasa locuinței tale? Acest...

Cum funcționează PENNY Iuliu Maniu, primul magazin autonom al rețelei

PENNY deschide în 29 mai, la București, primul magazin autonom, în care articolele sunt scanate automat, prin intermediul unui...