Carrefour, parteneriat cu Cooperativa Grădinile Noastre din Zarand, județul Arad

Carrefour se angajează să preia producția Cooperativei Grădinile Noastre din Zarand, județul Arad, printr-un parteneriat pe termen lung.

Cooperativ, prin infrastructura internă de ambalare, livrare și depozitare, asigură necesarul de legume proaspete de sezon pentru magazinele Carrefour din regiunea Transilvaniei Centrale și de Vest.

Mai mult, asigură și distribuția rapidă, în maxim 24h de la culegere direct în magazine.

Cooperativa din Zarand acoperă o zonă legumicolă amplă, incluzând comunele Zărand, Olari, Seleuș, Pâncota, Chereluș, Tomnatec, Teremia Mare, Ciocaia, Ghiorac.

Aici se cultivă o varietate de legume și verdețuri conform specificului zonei: vinete, ardei gras bianca, ardei roșu, ardei iute, roșii roz rotunde, roșii monterosa, ardei kapia roșu, gogoșari, salată, castraveți cornișon, ceapă verde, leuștean, mărar, pătrunjel, dovleac plăcintar, dovlecel, gulii, rădăcinoase, cât și mere golden.

O parte dintre aceste produse, disponibile în sezon, se află de acum pe rafturile magazinelor Carrefour în toate cele trei formate din orașe din zona Centrală și de Vest a țării.

Carrefour a înființat în 2017 și o cooperativă agricolă proprie

Carrefour a fost primul retailer care a fondat în 2017 o cooperativă agricolă, la Vărăști, Giurgiu, inițiativă unică pe piața locală.

În primii 3 ani de activitate, cooperativa a produs 16.050 de tone de legume și și-a mărit numărul de membri, de la 4 familii la peste 130.

În anumite părți de sezon, până la 100% din necesarul de legume și verdețuri din rețeaua Carrefour este asigurat de partenerii din Vărăști, cu mici variații.

În plus, produsele furnizate de cooperativă ajung pe rafturile magazinelor Carrefour din București în cel mult 12 de ore și în restul țării în maximum 24 de ore.

- Publicitate -

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...

Jocuri de cărți iubite de toți jucătorii

Cărțile de joc sunt sursa multor distracții, dar și competiții. De-a lungul timpului, oamenii au creat o sumedenie de...