Carrefour Park Lake se deschide pe 1 septembrie

Carrefour Park Lake se va deschide pe 1 septembrie, ora 8, în cel mai nou centru comercial din București, str. Libiu Rebreanu, nr. 4.

Unitatea are o suprafata de 7800 m², 34 case de marcat, 350 de angajati, discpune de 2500 locuri de parcare si oferă clienților peste 100 de sortimente de peste si fructe de mare, peste 60 de produse de cofetarie dar si comenzi pentru evenimente speciale și un raion de brutarie cu peste 130 de specialitati din ovaz, secara, chia, multi-cereale, paine ecologica, paine la metru si produse de patiserie.

În plus, marca de articole de îmbrăcăminte TEX vine cu un nou concept de expunere care iti ofera o mai buna vizibilitate asupra produselor. Designerii Carrefour din Franta creeaza in fiecare sezon produse diversificate si pe trend, care se regasesc in colectiile brandurilor distribuite exclusiv de Carrefour, TEX si Fashion Express, marca dedicata tinerilor.

Pe langa articolele care compun o garderoba completa, oferim si o gama larga de articole sport, de la tricouri de antrenament si bustiere, leggings, treninguri, pana la sosete anti-microbiene si pantofi sport.

Mai mult, sunt disponibile mini colectii tematice sau de sezon, precum Little Black Dress, Colectia mama-fiica, gama de articole sport Helmuth Duckadam si branduri renumite precum New Balance sau Converse.

- Publicitate -

InstaSun, invenția 100% românească evaluată la 4 milioane de euro

Lansat pe piața locală în 2023, InstaSun este un dispozitiv care aplică automat și uniform ulei de protecție solară...

Comenzile de aparate de aer condiționat au crescut de peste două ori anul acesta

În prima jumătate a acestui an, comenzile de aparate de aer condiționat au crescut de peste două ori față...