Carrefour, Metro, Mega Image si DM Drogerie la Targoviste

Maine, 15 decembrie 2010, este o zi record pentru retailul modern din Romania. Nu mai putin de patru retele de supermarketuri, cash and carry si drogherie isi deschid filiale in orasul Targoviste.

Primul este Carrefour, care isi continua strategia de a fi mai aproape de clientii sai, in inima cartierelor si continua expansiunea in tara, deschizand primul supermarket al retelei din oras, in zona garii. Noul Carrefour Market isi desfasoara activitatea pe un spatiu de vanzare de 700 m.p urmand aceeasi strategie de “preturi mici, zilnic”.

Modelul comercial se axeaza pe o gama de aproximativ 6.400 de produse, iar oferta include peste 1.000 articole marca proprie Carrefour la acelasi pret ca in hypermarket.

Date cheie Carrefour Market Targoviste:

  1. Adresa: Str. Garii nr.6, Centrul Comercial Pavcom;
  2. orar : Luni – Sambata :  08.00 – 22.00,  Duminica:  08.00 – 18.00 .
  3. Mijloace de transport: autobuzele nr 8, 10
  4. Suprafata de vanzare : 700 mp;
  5. 7 case de marcat;
  6. Echipa este formata din aproximativ 70 de persoane;

Tot maine, Metro Cash & Carry Romania deschide patrulea magazin METRO Punct din Romania, in Targoviste, pe str. I. C. Brătianu, nr. 53.

“Ideea unui METRO Punct este aceea de a oferi clientilor nostri profesionisti un sortiment de baza, de care au nevoie zilnic, pentru a le facilita proximitatea si usurinta de a se aproviziona zilnic din acelasi loc si de a-si putea face afacerile intr-un mod foarte civilizat. Pe o suprafata de aproximativ 1.850 metri patrati, METRO Punct comercializeaza peste 3.000 de articole cu un rulaj mare – alimente de baza, conserve, bauturi, produse cosmetice etc. – intr-un mix de produse adaptat nevoilor locale, la preturi identice cu cele din magazinele METRO Cash & Carry Romania. De altfel, vor putea fi achizitionate articolele sub marca proprie special create pentru clientii revanzatori, anume Aro, Fine Food, Sigma”, a declarat Dusan Wilms, Director General METRO Cash & Carry Romania.

Al treilea retailer care deschide maine la Targoviste este MEGA IMAGE, magazinul fiind situat in Bulevardul Independentei , nr.2. Este primul magazin Mega Image din Targoviste, in oras existand si un magazin Red Market, apartinand aceluiasi retailer.

In plus, tot maine, in centru comercial Muntenia din Targoviste, situat pe Bd. Independentei, nr.1,  se va deschide si un magazin al retelei DM Drogerie Markt.

- Publicitate -

Extreme weather sends breakfast food prices soaring by 55% in a year

The cost of commodities that make up a typical breakfast has soared 55% in a single year, led by...

Prețurile alimentelor pentru micul dejun au crescut cu 55% într-un singur an

Costul produselor de bază care alcătuiesc un mic dejun tipic s-a majorat cu 55% într-un singur an, în urma...