Carrefour Market Liberty Center, primul magazin Billa remodelat de francezi

Carrefour a redeschis primul magazin BILLA remodelat, situat in centrul comercial Liberty Center din Bucuresti.

Noul Carrefour Market Liberty Center si-a intampinat azi clientii, oferindu-le acestora: sute de produse mai ieftine, peste 3.560 de produse noi si peste 10 servicii noi disponibile la casele de marcat sau la standul Super Servicii special amenajat in magazin.

Astfel, grupul Carrefour numara in prezent 118 de supermarketuri Market.

Date cheie despre Market Liberty Mall: 

Adresă: Sos. Progresului nr 151-171, Bucuresti Liberty Mall, sector 5, Bucuresti.
Orar magazin: Luni – Duminica: 09:00-22:00
Gama de produse: 11.353
Suprafața magazinului: 1488 m²
Locuri de munca nou create : 28
Locuri de parcare : 600

Noul Market este mai confortabil, cu un acces mai usor si cu o vizibilitate mai mare asupra produselor.

Magazinul propune clientilor produse proaspete, refrigerate, mic dejun, snacking, bacanie, bauturi, cosmetice, detergeti si produse pentru intretinerea casei.
In plus, noul concept ofera clientilor posibilitatea de a cumpara articole textile, de menaj, de sezon si electronice si electrocasnice mici.

Mai mult decat atat, cele mai atractive promotii ale saptamanii vor putea fi gasite chiar la intrarea in magazin, in  „zona rosie”.

„Noul Market si-a propus sa imbine tot ce este mai bun din Billa si din Market si sa vina in intampinarea clientilor sai fideli cu sute de preturi mai mici. Astfel, incepand de azi, clientii nostri se vor putea bucura de aceleasi avantaje ale cardului de fidelitate, putand inlocui Billa Card Plus cu noul Card Plus, solicidandu-l in magazin la punctele special amenajate”, a declarat Andreea Mihai, Director de Marketing & Comunicare, PR & Solidaritate, Dinamică Comercială & Pricing Carrefour România.

Dupa completarea unui formular de inscriere electronic, clientii intra in posesia cardului care este disponibil direct si gratuit.

Card Plus poate fi folosit apoi imediat pentru cumparaturi. Odata cu Card Plus, clientii vor primi si 3 minicarduri detasabile pe care le vor putea oferi altor membri ai familiei, pentru ca aceasta sa se bucure de aceleasi avantaje.
In plus, cu Card Plus, clienţii vor avea parte de cadouri cu ocazia zilei de naştere si de ziua numelui.

Mai mult decat atat, lunar, posesorii Card Plus vor beneficia de promotii pe care le pot gasi in catalogul disponibil pe site-ul Carrefour, in sectiunea dedicata cataloagelor : www.carrefour.ro/cataloage.

In noul Market Liberty Mall clientii Carrefour vor putea beneficia de peste 10 servicii noi disponibile la casele de marcat sau la standul Super Servicii! Astfel, vor putea rezolva totul intr-un singur loc si vor economisi timp.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...