Carrefour lansează livrarea rapidă în 30 de minute la București și Iași, prin Bringo

Carrefour și Bringo lansează livrarea rapidă în București și Iași și extinde livrarea clasică în Mangalia, Craiova și Reșița.

Clienții din București și Iași care se află în proximitatea unităților Carrefour Market incluse în noul program beneficiază de livrare rapidă, în 30 de minute de la plasarea comenzilor.

Magazinele incluse în planul de expansiune din capitală sunt Carrefour Market Barbu Văcărescu, nr. 154-158 și Drumul Taberei Columbus, nr. 124.

La Iași livrarea se face din Carrefour Market Iași Palace Mall, str. Palas, nr. 7A, Iași Iulius Mall, Bvd. Tudor Vladimirescu și cel din Șoseaua Arcu, nr. 29.

Toate produsele sunt disponibile la același preț ca cel din magazinele fizice, în contextul în care Bringo nu practică adaos comercial.

În același timp, costul livrării este varianta redusă de proximitate, de 9,99 lei la fiecare comandă.

În acest moment, 63 de magazine din rețeaua Carrefour din 38 de orașe sunt incluse în aplicația Bringo.

Bringo livrează și pe litoral

Din 12 august și până la închiderea sezonului estival, turiștii de pe litoral au posibilitatea de a-și comanda prin Bringo produse din Carrefour Market localizat în str. Portului, nr. 44A, Mangalia.

În funcție de comandă și proximitatea față de magazin, aceștia pot beneficia de serviciul de livrare rapidă sau standard.

Aria de livrare include stațiunile Vama Veche, 2 Mai, Mangalia, Saturn, Venus, Neptun și Olimp.

Costul livrării este de 9,99 lei/ comandă, dacă aceasta se face în zona supermarketului Carrefour Mangalia, caz în care ajunge în 30 de minute.

Livrarea costă 17,99 lei/ comandă pentru varianta standard, de 90 de minute de la plasarea comenzii, în cazul adreselor ce depășesc aria de proximitate.

Carrefour prin Bringo în Craiova și Reșița

Tot din 12 august, Craiova și Reșița au fost incluse pe harta Bringo. Astfel, clienții își pot comanda produse Carrefour din Market Craiova (Piața 1 Mai, Bvd-ul 1 Mai nr. 78), respectiv Market Govândari (Str. Făgărașului nr.15) și Market Nera (Piața 1 Decembrie 1918 nr.1, Complexul Comercial Nera) din Reșița.

Costul livrării este cel standard, de 19,99 lei/ comandă, iar termenul de livrare este de 90 de minute.

Noii clienți beneficiază de transport gratuit la prima comandă, dacă introduc codul „bunvenit1” la finalizarea acesteia.

- publicitate -