Carrefour a lansat un loz aniversar

sursa foto: botosaninews.ro

Incepand din luna iunie, “Lozul Aniversar Carrefour” este noul produs loteristic pe care C.N. “Loteria Romana” S.A. in parteneriat cu Carrefour Romania il lanseaza pe piata jocurilor de noroc.

 

Lozul poate fi gasit incepand din aceasta luna in toate hipermarket-urile Carrefour  din tara precum si in agentiile loto.

Lansarea lozului Aniversar Carrefour la inceputul verii este unul dintre evenimentele prin care Loteria Romana si Carrefour Romania consolideaza parteneriatul pe care il au de peste 4 ani.

 

In cadrul acestui parteneriat, clientii Carrefour Romania s-au bucurat de jocurile loteristice traditionale oferite de Loteria Romana, de serii de lozuri comercializate la orice casa de marcat din cele 25 de hipermarketuri Carrefour.

 

Cele aproape 340 de mii de premii care ajung in toate colturile tarii sunt oferite de Loteria Romana si Carrefour Romania si se adreseaza tuturor celor care isi doresc sa joace si au sansa sa deschida un loz in plic castigator.

 

 

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...