Carrefour a lansat colecția TEX de primăvară

Carrefour lansează noile colecții de primăvară TeX pentru toată familia și Fashion Express pentru tineri, propunând ținute moderne, confortabile și de calitate, mereu la prețuri atrăgătoare. Colecțiile, disponibile în majoritatea hipermarketurilor Carrefour, urmează ultimele tendințe din moda anului 2016, adaptându-se personalității tale și oferindu-ți posibilitatea creării unor ținute adaptate gustului tău, odată cu lansarea www.tex.carrefour.ro/blog.

Noua colecție TeX se înscrie în continuarea stilului urban, lejer și cochet, cu ținute smart casual, atât pentru birou, cât și pentru petrecerea timpului liber, cu o alură minimalistă și în culori luminoase sau chiar cu inspirații tradiționale sau printuri marinărești, care ne poartă cu gândul la o vacanță pe Coasta de Azur.

„Colecția TEX de anul acesta oferă un aer modern gamelor de textile propuse clienților nostri în magazinele Carerfour. Ne dorim să oferim produse superioare calitativ, avem produse din materiale BIO, care îmbină perfect confortul și stilul, dar care se adapteză fiecărui stil în parte. Pe langă aerul modernist al colecției, elementul de noutate constă în lansarea secțiunii de blog, pe site-ul TeX, unde clienții noștri pot citi articole de styling și fashion, a declarat Andreea Mihai, Marketing Director la Carrefour România.    

Culorile vedetă ale colecției se mixează în printuri jucăușe, carouri, dungi marinar sau printuri solare, cu flori și peisaje, roz si bleo care îmbină latura noastră feminină cu cea masculină, alături de propuneri de accesorii chic: pălării și eșarfe care vor deveni accentele ce vă vor diferenția în mulțime și vor da ținutei dinamism și rafinament.

Printre noutățile colecției se numeră tricourile BIO cu imprimeuri moderne și versatile de asortat si o largă varietate de piese din denim. Colecția continuă croielile drepte și liniile clasice, pentru un stil office, dar oferă și combinații versatile, pentru ținute nonconformiste, potrivite celor cu un spirit tânăr: hanorace, cămăși și tricouri în printuri sau carouri, blugi clasici, evazați sau skinny, alături de botine, balerini și teniși în culorile sezonului.

Pentru bărbați, colecția de primavară propune un produs special și extrem de practic, cămașa alba TeX anti-pete, care rezistă la petele de vin, cafea și alte lichide, ea transformând lichidul în bile ca de rouă pe materialul fin, plăcut la atingere și ușor de călcat.

În cadrul colecției, gama TeX cuprinde TeX Basic – ținute de zi, comode, printre care regăsim articole precum pantaloni, tricouri, cămăși, jachete; TeX Casual – o categorie dedicată persoanelor care caută confortul; TeX Sport – articole vestimentare sporty-chic, confecționate din materiale de calitate superioară: țesături anti-perspirante și rezistente la purtare îndelungată; TeX Lenjerie – gama de lenjerie care se adresează întregii familii, ce include modele atractive, realizate din materiale de o calitate superioară și TeX Nightwear (pijamale) – îmbracaminte din materiale textile plăcute, moi și confortabile.

De asemena, în acest an, am acordat o atenție specială gamei Fashion Express, o gamă completă si diversificată cu ținute pentru cei tineri care vor sa fie mereu la modă, de la boxeri colorați și imprimați, la jeans cu tăieturi și tricouri la modă.

Pentru un plus de inspirație, vă invităm în magazinele noastre să încercați articolele vestimentare, să descoperiți o parte din ținute și articole recomandate de stilista noastră pe site-ul www.tex.carrefour.ro.

- Publicitate -

Ultimele

Piața investițiilor imobiliare s-a contractat cu 43%, până la un nivel de 181 milioane euro

Numărul proprietăților imobiliare tranzacționate în primul semestru a crescut cu 30% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, însă...