Carrefour inaugurează primul hipermarket propriu din Bacău, în centrul comercial Supernova

Carrefour inaugurează primul hipermarket din Bacău, în cadrul centrului comercial Supernova, ca urmare a integrării magazinelor Cora de format mare în Carrefour.

Situat în incinta centrului comercial Supernova, str. Milcov 2A, hipermarketul dispune de o suprafață de vânzare de 6.000 mp și este deschis de luni până duminică, între orele 7:00 – 22.00.

Casele din Carrefour Bacău sunt 100% self checkout, dispun de un sistem de scanare și efectuare a plății simplu și intuitiv, fiind disponibilă și opțiunea Scan & Pay din aplicația Carrefour.

Noul magazin comercializează și produse proaspete de la producătorii locali precum lactate, mezeluri, legume si fructe de sezon, măcelărie și pește, produse de brutărie, pâine și alimente de bază.

Carrefour ajunge la aproximativ 450 de magazine, în 113 orașe din țară, este în top trei jucători de pe piața de retail din România și are peste 17.000 de angajați.

CITEȘTE ȘI: Carrefour Băneasa a lansat serviciul Casa ta – Self Service

- Publicitate -

Leroy Merlin a investit 2 milioane euro în relocarea magazinului din Electroputere Mall

Leroy Merlin a inaugurat noul magazin din Electroputere Mall Craiova, relocat în același centru comercial, pe o suprafață extinsă...

Al doilea magazin TEDi din Pitești s-a deschis în centrul comercial Supernova

Noul magazin TEDi Supernova Pitești se întinde pe o suprafață de 755 mp și comercializează articole de uz casnic,...