Carrefour inaugurează primul hipermarket din Craiova, unitatea cu numărul 45 la nivel național

Carrefour își continuă expansiunea și inaugurează primul hipermarket din județul Dolj. Noul magazin este situat pe Calea Severinului, nr. 61, în incinta Promenada Craiova.

Hipermarketul este deschis zilnic, între orele 07:00 – 22.00, are o suprafață de vânzare de peste 6.000 metri pătrați și pune la dispoziția clienților un mix de șapte case tradiționale și unsprezece case de tip self checkout.

Carrefour Craiova comercializează o selecție de peste 35.000 de produse, printre care produse locale variate, recunoscute în zonă, precum mezelurile de la producătorii locali „Teldo” și „Mălina”.

Vor fi disponibile și vinuri de la crame recunoscute pe plan local: Avincis, Viile Almaj, Negrinni, Catleya, Vie Vin Segarcea, Crama Oprișor, Vinarte și Domeniile Sâmburești.

Din 5 octombrie, craiovenii vor avea posibilitatea să acceseze cele peste 35.000 de produse, atât în magazinul fizic, cât și online, prin intermediul site-ului carrefour.ro sau al platformelor partenere Bringo și Glovo.

Bringo efectuează livrări de la 90 de minute, la 30 sau, chiar în 15 minute, cu livrare direct acasă sau gata pregătite în hipermarket pentru ridicare personală, prin opțiunea Click & Collect.

Totodată, din secțiunea Hipermarket a aplicației Glovo, clienții pot selecta produsele dorite de magazinul Carrefour Craiova, iar Glovo le va livra la adresa indicată în mai puțin de 60 de minute.

CITEȘTE ȘI: Toți angajații Carrefour din sediul central se vor alătura colegilor din magazine

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...