Carrefour inaugurează din nou un hipermarket propriu la Arad, în parcul de retail AFI

Carrefour inaugurează cel de-al treilea hipermarket din acest an, la Arad. Magazinul este situat pe Calea Aurel Vlaicu numărul 14, în incinta parcului de retail AFI Arad.

Retailerul a mai avut un hipermarket la Arad, în incinta fostului centru comercial Armonia, care s-a transformat în centru logistic. Unitatea s-a închis acum mai bine de 11 ani, în data de 30 august 2012.

Cu o suprafață de vânzare de 5.800 metri pătrați, noul Carrefour Arad pune la dispoziția clienților un mix de cinci case tradiționale și nouă case de tip self checkout.

În ofertă se găsesc și produse locale, precum lactate Lacto Food, Simultan, Helvetica Milk, mezeluri de la Casa Muscă, pâine și produse de panificație de la Palmar Vali, Ratio West și Brutăria Super.

Mai mult, arădenii vor avea posibilitatea să acceseze cele peste 30.000 de produse, atât în magazinul fizic, cât și online, prin intermediul aplicației Carrefour, al site-ului carrefour.ro sau al platformelor Bringo și Glovo.

CITEȘTE ȘI: Lidl își extinde rețeaua cu magazinul numărul șapte din Arad

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Cât de pline sunt mijloacele de transport în comun din București? Poți vedea pe Google Maps

De astăzi, călătorii pot vedea în timp real, în aplicaţia Google Maps, gradul de încărcare al mijloacelor de transport...

Continental Tires Timișoara închiriază un depozit pentru stocarea anvelopelor

VGP anunță finalizarea celei de-a 8-a clădiri din VGP Park Timișoara odată cu livrarea depozitului către Continental Tires Timișoara,...