Carrefour iese temporar din Arad

sursa foto: patrikiorga.files.wordpress.com

În urma anunţului IMMOFINANZ Group, proprietarul centrului comercial Armonia Arad Shopping Center, care în contextul economic actual a hotărât reconversia sit-ului într-o altă destinaţie comercială, Carrefour confirmă retragerea din Armonia Arad Shopping Center şi este în căutarea unei alte locaţii în acest oraş.

 

În aceste condiţii şi din dorinţa de a se adapta noilor caracteristici ale pieţei, Carrefour România va închide începând cu data de 30.08.2012 magazinul Carrefour din incinta acestui centru comercial.

 

Cu toate acestea, Carrefour nu va ieşi de pe piaţa arădeană, având încredere în acest oraş şi în această regiune, astfel că în prezent caută activ un alt sit comercial pentru a-şi reloca activitatea.

 

Armonia Center Arad a fost inaugurat în luna Mai 2008 şi pe lângă un hipermarket Carrefour în suprafaţă totală de 12.550 mp mai include un magazin Bricostore şi o galerie comercială cu aproximativ 80 de magazine.

 

„Carrefour înţelege necesitatea de reconversie a acestui centru comercial şi are încredere în determinarea şi capacitatea IMMOFINANZ Group de a redezvolta într-o manieră pozitivă această zonă comercială pentru a creşte atractivitatea oraşului per ansamblu.” a declarat Francois Melchior de Polignac, director general Carrefour România.

 

„Piaţa imobiliară este o zonă a economiei mereu în schimbare, extrem de volatilă şi sensibilă la evoluţii în plan micro şi macro economic. Dacă în plin boom economic, piaţa imobiliară din România a cunoscut o expansiune fără precedent, în prezent, restrângerea activităţii economice în diverse domenii a determinat o regândire a multor sit-uri comerciale. În situaţia reconversiei centrului comercial Armonia Arad, Carrefour Property Romania, braţul imobiliar al Carrefour în România, se implică activ în identificarea unor sit-uri comerciale în interiorul oraşului pentru relocarea activităţii magazinului existent.” a declarat Anca Damour, director Carrefour Property România.

- Publicitate -

4 din 5 români au returnat cel puțin o dată ambalajele reciclabile SGR

Potrivit unui studiu Kantar, 4 din 5 români intervievați au returnat cel puțin o dată ambalaje SGR, reprezentând o...

Peste 75% din faza a doua a ansamblului Nusco City a fost vândută

Nusco City, cel mai mare proiect de regenerare urbană din Nordul Capitalei, a ajuns cu vânzările fazei a doua...