Carrefour deschide trei noi Express

.
.

Carrefour anunță intrarea în rețeaua Express a trei noi magazine de proximitate operate în sistem de franciză: prin colaborarea cu Traditional Ecologic – Express Sf. Vineri în București respectiv, în orașul Brașov, prin parteneriatul cu RostCom – Express RostCom Crinului și Express RostCom Griviței.

În acest moment, rețeaua numără 39 de magazine de proximitate „Express”, dintre care patru unități în orașul Brașov și 35 în București și Ilfov.

Conceptul de franciză propus de către Carrefour România permite partenerului care are o afacere de familie (1-3 magazine) sau o rețea de magazine să păstreze, să administreze și să își dezvolte această afacere.

Afacerea este în continuare condusă de către proprietarul acesteia care este asistat în gestionarea magazinului de către Carrefour România. Scopul Carrefour este acela de a menține specificitatea fiecărui comerț de proximitate, respectând rezultatul anilor de experiență a partenerilor săi și adăugând elementele Express distinctive pentru a întări și dezvolta ceea ce există deja. Nu creăm m² noi de comerț de proximitate modern care să asfixieze comerțul deja existent, ci sprijinim ceea ce exista deja.

Date cheie despre cele trei magazine:

  • Express Sf. Vineri se află pe strada Sf. Moise Nicoară nr. 38 A, București, are o suprafață de 70 m² și însumează aproximativ 1.500 de produse.
  • Express RostCom Crinului se află pe strada Crinului nr. 75, Brașov, are o suprafață de 157 m² și însumează aproximativ 2.500 de produse.
  • Express RostCom Griviței se află pe strada Griviței nr. 65, Brașov, are o suprafață de 187 m², însumează aproximativ 3.000 de produse.

 

- Publicitate -

Welcome Wendy’s! Primul restaurant al americanilor din România se deschide în 2025

Wendy's a semnat acorduri de franciză cu companii din România și Irlanda, cu obiectivul de a dezvolta sute de...

Tranzacții imobiliare de peste 400 milioane euro în prima jumătate a anului

Primul semestru din 2024 s-a încheiat cu tranzacții imobiliare de 419 milioane de euro în România, de peste două...