Carrefour deschide maine hypermarketul din parcul de retail Colosseum (Galerie FOTO)

.

Carrefour va deschide cel de-al 24-lea hypermarket Carrefour din Romania mâine 18 octombrie, ora 8:00 în parcul de retail Colosseum, Şos. Chitilei nr.284, sector 1.

Cel de-al 8-lea hipermarket Carrefour din capitală, cu o suprafaţă de vânzare de aproximativ 8.400 m2 va răspunde nevoilor bucureştenilor din nordul capitalei şi se va prezenta clienţilor într-un spaţiu modern şi respectând în totalitate aceeaşi strategie de a oferi cele mai mici preţuri zilnic.

Până la finele anului, Carrefour va mai deschide încă 2 hipermarketuri la Botoşani şi Deva şi încă 8 supermarketuri.

Noul hypermarket Carrefour se situează în parcul de retail Colosseum, a cărui suprafaţă totală este de peste 53.000 m2.

Pe lângă acesta, proiectul Colosseum va include şi unul dintre cele mai grandioase mall-uri europene, cu o suprafaţă de aproximativ 137.000 m2 şi peste 480 de magazine.

Mall-ul va include o zonă de food court lucrată în marmură, 12 săli de cinema, 20 de piste de bowling, restaurante şi trei bulevarde comerciale: Via Milano, care va oferi mărcile cele mai populare, Corso Capri, care va satisface nevoile adolescenţilor şi tinerilor preocupaţi de modă, şi Bulevardul Bellini, o destinaţie de lux dedicată mărcilor exclusiviste.

Colosseum este amplasat pe un teren de 60 ha din NV-ul Capitalei, mărginit de Şoseaua Chitila, la numai 6 km faţă de Piaţa Victoriei şi 0,5 km de Şoseaua de Centură.

Construcţia mall-ului propriu-zis, care la rândul său va fi livrat în mai multe etape, va începe în toamna lui 2012, iar finalizarea este prevăzută pentru 2016. Investiţia totală în proiectul Colosseum este de 350 de milioane de euro.

Hipermarketul Carrefour Colosseum pune în practică un nou concept comercial pentru a simplifica accesul şi vizibilitatea în magazin pentru clienţii noştri, dar în acelaşi timp, pentru a le oferi o atmosferă placută la cumpărături. Noutăţile constau în reorganizarea raioanelor pe universuri de consum astfel:

– universul de casă – raioanele cu produse pentru casă au fost reorganizate astfel încât toate produsele necesare echipării dormitorului, băii, bucătăriei…, inclusiv accesoriile se regăsesc în acelaşi loc.

– universul de modă – recreat conform celor mai noi tendinţe de pe piaţă, cu mobilier atractiv şi spoturi luminoase pentru vizibilitatea în detaliu a produselor şi materialelor folosite. Poziţionarea mobilierului şi luminozitatea conferă spaţiului dedicat colecţiilor de haine şi încălţăminte, intimitate şi-l face mult mai atrăgător şi primitor. Universul de modă include universurile vestimentare dedicate femeilor, bărbaţilor, copiilor şi bebeluşilor, precum şi universul de încălţăminte.

– produsele electronice şi electrocasnice – într-o prezentare mult mai atractivă, cu produse organizate pe branduri şi un spaţiu de expoziţie pentru raionul multimedia pentru ca produsele specifice să poată fi testate pe loc. Oferta Carrefour pune accent pe ultimele gadgeturi şi inovaţii de pe piaţă şi în acelaşi timp, pe servicii de consiliere la raft şi livrare gratuita, la domiciliu, pentru obiectele voluminoase.

– produsele proaspete, în special zona de legume-fructe sunt prezentate punându-se accent pe prospeţime şi pe produsele româneşti. Un alt atuu scos în evidenţă îl reprezintă produsele ce provin din Filiera calităţii Carrefour, de la producători români, care garantează un gust natural şi siguranţa calităţii.

Carrefour Colosseum reprezintă o formă de comerţ modern care va oferi soluţii pentru economii de timp şi bani, dar beneficiind în acelaşi timp de calitate şi un spaţiu modern, unde totul este la îndemână.

Date cheie:

– adresa: Şos. Chitilei nr.284, sector 1, Bucureşti

– program : 8:00 – 22:00 de luni până duminică

– suprafaţa de vânzare : 8.400 m²

– 38 de case de marcat

– 2.370 locuri de parcare gratuite

– gamă largă de produse de aproximativ 50.000 articole

– 350 de noi locuri de muncă create

Hypermarketul Carrefour Colosseum va oferi clienţilor săi promoţii şi tombole exclusive, aşa cum Carrefour i-a obişnuit deja pe bucureşteni, dar şi evenimente şi animatii diverse, pentru ca experienţa la cumpăraturi în magazin să fie cât mai plăcuta atât pentru cei mari cât şi pentru copii.

Cu ocazia deschiderii, Carrefour Colosseum a pregătit:

– O TOMBOLA care se va desfăşura în perioada 18.10-16.11. 2011 cu premii în electronice şi electrocasnice şi care va oferi la final marelui câştigător, un autoturism Peugeot 206+.

– Tot între 18.10 – 16.11, la fiecare jumătate de oră se vor acorda pachete cu produse Carrefour, prin tragere la sorţi a unei case de marcat.

– Până duminica 23 octombrie, cei mici vor primi dulciuri şi se vor putea juca cu mascote, personaje de basm şi se vor bucura de face painting, modelaj de baloane şi ateliere de creaţie educative. Programul evenimentelor se găseşte pe site-ul www.carrefour.ro.

– Joi, 22 oct, ora 18:00, Carrefour şi parcul de retail Colosseum au organizat un mare concert în parcare unde vor cânta: Ştefan Bănică jr., Andra şi Alex Velea.

Fetelor, incepe sezonul de reduceri

- Publicitate -

Românii au comandat cu livrare la locație peste 10.000 de burgeri pe zi în 2023

Cu o creștere de peste 15% față de 2022, burgerii rămân în topul preferințelor culinare comandate de români cu...

The first full autonomous PENNY store in the world is open in Bucharest

PENNY opened on May 29, 2024, in Bucharest, the first full autonomous store in its network, where articles are...