Carrefour deschide două noi Express

.
.

Carrefour anunta deschiderea a doua magazine de proximitate in franciza, prin colaborarea cu Longintrade, in Bucuresti- Express Zeno – si, prin colaborarea cu T&T Food, in Stefanestii de Jos – Express Cosmo

 

In acest moment, reteaua numara 46 de magazine de proximitate „Express”, dintre care 8 unitati in orasul Brasov si 38 in Bucuresti si Ilfov.

 

Conceptul de franciza propus de catre Carrefour Romania permite partenerului care are o afacere de familie (1-3 magazine) sau o retea de magazine sa pastreze, sa administreze si sa isi dezvolte aceasta afacere. Afacerea este in continuare condusa de catre proprietarul acesteia care este asistat in gestionarea magazinului de catre Carrefour Romania.

 

Date cheie despre cele doua magazine:.

  • Express Zeno se afla pe Bulevardul Mircea Voda, nr. 34, sector 3, Bucuresti, are o suprafata de 100 m² si insumeaza aproximativ 5.000 de produse.
  • Express Cosmo se afla pe Soseaua de Centura, nr. 50, Stefanestii de Jos, are o suprafata de 700 m² si insumeaza aproximativ 10.000 de produse.
- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...