Carrefour a lansat colecția TeX de iarnă

Carrefour lansat noua colecție de iarnă TeX și Fashion Express, la prețuri accesibile. Oferta este disponibilă în toate hipermarketurile Carrefour din țară, exceptând hipermarketurile Carrefour Unirii, Vitantis, Buzău şi Oradea Lotus.  

Designerii și-au imaginat pentru sezonul friguros ținute eclectice și originale, pline de contraste și de surprize, toate aceste atribute regăsindu-se și în piesele vestimentare propuse în colecţia de iarnă TeX şi Fashion Express. Colecţiile sunt pline de influențe feminine, foarte puternice şi detalii rafinate. Iată cele mai importante tendințe ale sezonului de iarnă 2017 din care te poți inspira și tu!

”În sezonul rece, confortul și efectul termic al hainelor sunt cele mai importante criterii în funcție de care ne alegem îmbrăcămintea. Plecând de la aceste două lucruri și de la ultimele tendințe de modă, am creat noile colecții TeX și Fashion Express by Carrefour, dorind să îi bucurăm pe cei care sunt obișnuiți să poarte modele cu croială modernă și versatilă. Persoanele romantice și puternice vor putea opta pentru paltoane „military” și pentru cojoace călduroase din blană ecologică, dar și modele clasice de outwear în stil minimalist. Doamnele şi domnişoarele pasionate de plimbări prin oraș, de sport și de shopping pot alege gama noastră extra-confortabilă și practică, totul la prețuri accesible, disponibilă pe site-ul TeX – www.tex.carrefour.ro, a declarat Andreea Mihai, Director de Marketing&Comunicare, PR&Solidaritate, Dinamică Comercială&Pricing Carrefour România.

Marca TEX cuprinde haine și accesorii pentru întreaga familie. În plus, special pentru tineri, colecția Fashion Express vine cu o gamă completă si diversificată de ținute pentru cei care vor să fie mereu în tendințe, fără efort, și să-și exprime personalitatea, chiar și când temperaturile scad sub zero grade.

Noile colecții aduc în prim plan o paletă de culori plină de contraste și surprize, cu print-uri îndrăznețe și influențe mari din zonele “military” și „sporty chic”. Vedeta acestui sezon este haina de blană ecologică, fashion-chic, o piesă vestimentară extrem de  ușor de întreținut, ce te va face să arăți bine indiferent de situație și care abordează moda într-un mod responsabil, respectând natura.

În plus, anul acesta am acordat o atenție deosebită iubitorilor sporturilor de iarnă, pentru care am creat o gamă specială de costume de ski  pentru cei mici. Acestea sunt concepute dintr-un material rezistent la apă, care lasă pielea să respire și oferă flexibilitate maximă pe pârtie. Culorile neutre, reci, sunt în tendintele sezonului, iar materialele de calitate si croiala impecabilă îți vor dovedi că nu trebuie să cheltuiești o avere pentru a te bucura de vacanță.

În cadrul colecției, gama TeX cuprinde:

· TeX Basic – ținute de zi, comode, printre care regăsim articole precum pantaloni, tricouri, cămăși, jachete;

· TeX Casual – o categorie dedicată persoanelor care caută confortul;

· TeX Sport – articole vestimentare sporty-chic, confecționate din materiale de calitate superioară: țesături anti-perspirante și rezistente la purtare îndelungată;

· TeX Lenjerie – gama de lenjerie care se adresează întregii familii, ce include modele atractive, realizate din materiale de o calitate superioară;

· TeX Nightwear (pijamale) – îmbracaminte din materiale textile plăcute, moi și confortabile.

Pentru un plus de inspirație, vă invităm să încercați noile articolele vestimentare în magazinele noastre, precum și să descoperiți ținutele și articolele propuse de stilista noastră, pe site-ul www.tex.carrefour.ro.
- Publicitate -

Extreme weather sends breakfast food prices soaring by 55% in a year

The cost of commodities that make up a typical breakfast has soared 55% in a single year, led by...

Prețurile alimentelor pentru micul dejun au crescut cu 55% într-un singur an

Costul produselor de bază care alcătuiesc un mic dejun tipic s-a majorat cu 55% într-un singur an, în urma...