Carrefour a deschis șase noi magazine Express săptămâna aceasta

Carrefour a inaugurat șase noi magazine Express în Cluj-Napoca, Sibiu, Zalău și Huși în această săptămână și a ajuns la o rețea de 108 magazine în acest format.

La Cluj-Napoca și Sibiu au fost inaugurate câte două unități, iar în celelalte orașe câte una. Din totalul magazinelor, 17 sunt în regim de franciză.

Spațiile de vânzare din fiecare magazin sunt cuprinse între 100 mp-350 mp și oferă la vânzare 3.500 de produse.

Noile magazine Express vin cu o gamă bogată de legume și fructe proaspete, BIO, dar și cu produse de proveniență locală sau produse proaspete de panificație.

Folosind aplicația Carrefour, clienții pot scana produsele direct de la raft, pot verifica prețurile și apoi le pot adăuga în coșul virtual și plăti fără să mai așeze produsele pe bandă.

De asemenea, în interiorul magazinelor, clienții au la dispoziție și alte servicii, precum PayPoint, reîncărcare electronică, plată facturi sau viniete.

Totodată, rețeaua Express are un rol esențial în susținerea livrării rapide, în doar 30 de minute, a produselor Carrefour prin Bringo.

În acest moment, serviciul lansat în august anul acesta acoperă șase orașe, București, Iași, Cluj-Napoca, Timișoara, Constanța și Brașov.

- Publicitate -

Aproape două treimi dintre români au făcut economii în ultimele 12 luni

Românii încearcă să se pregătească pentru situațiile neprevăzute făcând economii. Astfel, peste 64% dintre respondenții români ai unui sondaj...

Ungurii de la KÉSZ au autorizație de construire pentru ansamblul Corallis Apartments

KÉSZ a obținut autorizația de construire pentru proiectul rezidențial Corallis Apartments, situat pe malul Lacului Grivița, în zona Petrom...