Carrefour a colectat 12 tone de baterii uzate

Carrefour a colectat în intervalul aprilie – decembrie 2015 peste 12 tone de baterii uzate și acumulatori vechi în cadrul programului  “Reciclează și te recompensăm!”- disponibil în hipermarketurile sale din toată țara.

Pentru fiecare 4 baterii uzate sau 4 acumulatori vechi aduși la urnele speciale, clienții au fost recompensați cu o baterie nouă de tip R6, marcă proprie Carrefour.

Campania, implementată în colaborare cu CCR REBAT, s-a desfășurat în perioada 1 aprilie –  31 decembrie 2015. În decursul celor 9 luni, 28 de hipermarketuri participante la colecta au strâns 12,1735 tone de baterii uzate și acumulatori vechi, greutate tradusă într-un număr total de 532.736 de baterii.

„Implicarea continuă în inițiative care au drept scop protejarea mediului înconjurător reprezintă un angajament pe care Carrefour și l-a asumat față de clienții săi. Deșeurile de baterii și acumulatori sunt nocive, acestea nefiind biodegradabile, de aceea încercăm să facilităm întregul proces prin asigurarea de spații în care clienții noștri să poată recicla o gamă cât mai largă de produse, de la electronice și electrocasnice, până la hârtie sau mase plastice.”, a declarat Andreea Mihai, Director Marketing Carrefour România.

Aflat deja la a doua ediție de desfășurare, programul are drept obiectiv încurajarea unui comportament responsabil față de mediul înconjurător prin reciclarea deșeurilor de baterii. Carrefour împreună cu partenerul său CCR Rebat a reușit să colecteze în această periodă aproape de doua ori mai multe baterii decât își propusese la demararea programului.

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

4 din 5 români au returnat cel puțin o dată ambalajele reciclabile SGR

Potrivit unui studiu Kantar, 4 din 5 români intervievați au returnat cel puțin o dată ambalaje SGR, reprezentând o...

Peste 75% din faza a doua a ansamblului Nusco City a fost vândută

Nusco City, cel mai mare proiect de regenerare urbană din Nordul Capitalei, a ajuns cu vânzările fazei a doua...