Carmistin a lansat gama Puiul Bio sub brandul La Provincia

Carmistin a lansat gama Puiul Bio sub brandul La Provincia. Compania are singura unitate de producție de pui din România cu autorizație bio. 

Puiul Bio La Provincia este crescut tradițional, în aer liber, în spații de minimum 4 mp pentru fiecare pasăre.

Se acordă o atenție și hranei, care este 100% din cereale organice. Creșterea este una lentă, de minimum 81 de zile, nefiind folosiți hormoni.

Înființat în anul 2000 de familia Paraschiv, Carmistin este unul dintre cei mai mari jucători de pe piața agribusiness și de procesare a cărnii din România.

Totodată, integrează în proporție de 90% lanțul de producție agrozootehnic, începând de la cultivarea cerealelor, producția de furaj, creșterea animalelor, până la producție, procesare și distribuție de produse și preparate din carne.

- Publicitate -

Burger King continuă expansiunea pe plan local cu un restaurant la Târgu Mureș

Burger King își continuă planul de expansiune în România și deschide un nou restaurant în Shopping City Târgu Mureș....

Lidl a ajuns la afaceri de 22,4 miliarde lei și un profit de circa un miliard de lei

Lidl a încheiat anul calendaristic 2023 cu o cifră de afaceri consolidată de 22,4 miliarde de lei net, un...