Carmistin a lansat gama Puiul Bio sub brandul La Provincia

Carmistin a lansat gama Puiul Bio sub brandul La Provincia. Compania are singura unitate de producție de pui din România cu autorizație bio. 

Puiul Bio La Provincia este crescut tradițional, în aer liber, în spații de minimum 4 mp pentru fiecare pasăre.

Se acordă o atenție și hranei, care este 100% din cereale organice. Creșterea este una lentă, de minimum 81 de zile, nefiind folosiți hormoni.

Înființat în anul 2000 de familia Paraschiv, Carmistin este unul dintre cei mai mari jucători de pe piața agribusiness și de procesare a cărnii din România.

Totodată, integrează în proporție de 90% lanțul de producție agrozootehnic, începând de la cultivarea cerealelor, producția de furaj, creșterea animalelor, până la producție, procesare și distribuție de produse și preparate din carne.

- Publicitate -

Cât durează să recrutezi un muncitor în fabrică? Cel mult 3 săptămâni!

Durata medie a procesului de recrutare pentru angajații blue collar (muncitori) este de 1-3 săptămâni în 77% din cazuri,...

Salariul mediu al inginerilor din România este de 5.000 de lei pe lună

Media salarială netă pentru angajații din inginerie este de 5.000 lei net pe lună, după cum arată datele Salario....