Cargus, prima companie prezentă în noul CTPark Oradea Cargo Terminal

Compania de curierat Cargus este prima care semnează un contract de închiriere, pentru o suprafață de 3.400 mp, în CTPark Oradea Cargo Terminal, singurul parc industrial din România care are un terminal cargo aerian.

CTPark Oradea Cargo Terminal este construit pe un teren cu o suprafață de 14,4 hectare și beneficiază de conexiune directă cu Aeroportul Oradea.

Proiectul include numeroase elementele de infrastructură specifice, cum ar fi platforma de garare a avioanelor sau calea de rulare, care face legătura dintre platforma de staționare a aeronavelor și pista aeroportului.

Cargus a inaugurat recent și un depozit de 11.000 mp în CTPark Bucharest dotat cu tehnologie de ultimă generație. CTP mai deține în județul Bihor alte două parcuri industriale, CTPark Oradea North, amplasat pe Calea Borșului, în Oradea, și CTPark Salonta.

În România, CTP deține o suprafață totală de peste 2,2 milioane mp de depozite de clasa A în Arad, Brașov, București, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Pitești, Sibiu, Timișoara, Turda, Târgu Mureș, Caransebeș, Ineu.

CITEȘTE ȘI: Investițiile în domeniul industrial și logistic au scăzut în primele șase luni

- Publicitate -

7 din 10 români cred că este mai puțin stresant să acceseze un credit 100% online

7 din 10 români consideră că este mai puțin stresant să acceseze un credit 100% online decât unul tradițional,...

Lidl deschide un nou magazin în orașul Sânnicolau Mare, județul Timiș

Lidl deschide un magazin în Sânnicolau Mare, județul Timiș, pe data de 15 aprilie. Acesta este situat pe Calea...