Cargus lansează aplicația care vă permite să faceți ce vreți cu coletele

Cargus le pune la dispoziție destinatarilor finali mai multe oportunități de a gestiona procesul de livrare, prin aplicația Cargus Mobile.

Toate transporturile de mărfuri care au fost comandate și vor fi livrate prin Cargus sunt vizibile instantaneu pentru utilizatori în aplicația sa Cargus Mobile.

Este nevoie doar de introducerea numărului de telefon și a adresei de e-mail în procesul de finalizare a comenzii în magazinul online.

Cu un singur clic, Utilizatorul/Destinatarul poate schimba destinația din mers. Pachetul poate fi redirecționat către un punct Ship&Go, de unde poate fi ridicat oricând.

Aplicația permite autentificarea de la distanță prin introducerea unui PIN în aplicație. Pachetele pot fi ridicate mai repede, fără semnătură.

Plata pentru livrarea coletului se poate face cu cardul, direct pe dispozitivul curierului, dar și cu PayByLink în punctele Ship&Go, folosind Aplicația Cargus Mobile.

O noutate absolută pe piața de curierat, o reprezintă ratingul curierului, prin care Cargus dorește să promoveze și să recompenseze curierii care oferă cele mai bine cotate servicii.

- Publicitate -

Ultimele

Groupe Atlantic deschide prima fabrică din România în județul Prahova

Groupe Atlantic, companie din industria HVAC (încălzire – ventilație – aer condiționat), va deschide o fabrică și în România,...