Cargus a inaugurat nouă depozite noi anul acesta

Cargus a deschis anul acesta nouă depozite logistice noi, moderne, amplasate în zone geografice strategice pentru industria de curierat.

Acestea sunt situate în Brașov, Buzău, Miercurea Ciuc, Zalău, Cluj, Pitești, Târgoviște, Alba-Iulia și Vaslui (deschis în 2018, dar modernizat în 2021).

Cu o suprafață totală de 10.500 mp, depozitul Cargus Brașov este prevăzut cu 13 rampe pentru camioane, 32 de porți industriale și o linie automată de sortare.

Acesta funcționează, atât ca bază locală pentru județul Brașov, cât și ca HUB regional, asigurând un tranzit zilnic de până la 90.000 de colete.

Depozitul de la Buzău a fost deschis în luna mai și are o suprafață operațională de 1.385 metri pătrați, la care se adaugă spațiul de 280 metri pătrați dedicat birourilor.

Datorită rampelor și porților de tip drive-in, depozitul are un model cross-docking, care permite procesarea unei game largi de greutăți și volume, precum și descărcarea și încărcarea mai rapidă a vehiculelor.

Investiția în depozitul Cargus Buzău se ridică la 500.000 euro. Aici este deschis și un punct Ship&Go.

Depozitul Cargus Pitești este amplasat pe o suprafață de peste 15.000 metri pătrați, cu o zonă de depozit de 3.000 metri pătrați.

12.000 metri pătrați sunt rezervați pentru parcare și platforme exterioare, iar 200 metri pătrați sunt alocați spațiului pentru birouri.

Este dotat cu o rampă acoperită pentru 4 TIR-uri, mai mult de 100 de locuri de parcare acoperite, 8 porți industriale și un punct Ship&Go.

Pentru 2022, pregătește investiții în alte 16 depozite. 10 dintre acestea reprezintă investiții de relocare și modernizare, iar șase dintre ele vor fi cu totul noi.

- Publicitate -

Carrefour inaugurează oficial un nou hipermarket în locul unui fost magazin Cora

Carrefour inaugurează oficial un nou hipermarket în locul unui magazin Cora rebranduit și remodelat, în cadrul centrului comercial Supernova...

LPP a deschis al doilea depozit din România, dedicat vânzărilor online

Unitatea de 40.000 mp din România este al doilea centru de fulfillment gestionat de grupul polonez LPP în țara...